Frantisek Dvorak Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března V 25. 3. 2025 na 0:29, Svibi napsal: Jakou máš motorizaci? Ten superb co píšeš že budeš půjčovat a nebouchá je mladší nebo starší datum výroby než tvůj kus? Mam 142kw a budu jsi pujcovat o dva mesice novejsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danooooo Vloženo 31. Března Sdílet Vloženo 31. Března Zdravim, mne idu menit tlmice, ulozenie + sw buduci tyzden, Superb 4, 2.0 tdi 150hp kombi tak uvidime kolko to pomoze. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mito7 Vloženo 1. Dubna Sdílet Vloženo 1. Dubna V 1. 3. 2025 na 20:30, Sup4KV napsal: K těm pneu a tlakům : má to minimální vliv na ten negativní projev těch Kayab. Neřešte 18 vs.19 vzal jsem kola z trojky 215/60/R16 minimum hliníku max. pneu a je to takřka stejné, rozdíl je v projevu a jízdních vlastnostech jako takových - průjezd rychleji zatáčkou, přes obruby atd. (žvejkne se , tlumí lépe atd.) ale to klepání ta samotná činnost těch tlumičů je stejná. Řešením je pouze si nagaranci zajistit výměnu tlumičů. Nevím jaká je logika v sériích těch tlumičů je jich celkem asi 10. Já mám na 1/24 výroba. sérii AE, kolegovi co mu je vyměnili - AL. Pokud je tu někdo z okruhu ŠA tak by mě to zajímalo jaká je tam posloupnost. Zda karoserie na lince nebo podle abecedy postupný update - netuším. Ale určitě to bude složitější. Ta rozhodná doba mezi updatem by měla být do a po 17.6.24. Jaký je rozdíl v jednotlivých sériích netuším. Řeknu víc až si auto vyzvednu a kouknu do podběhu, od středy je hotové - výměna tlumičů. Jedu si pro něj v pondělí ještě jsem čekal na lakovnu a výměnu víčka palivové nádrže. Pohodovou sobotu všem. 16 " pneu mně tam nejdou nasadit - nevejdou se na kotouče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup4KV Vloženo 1. Dubna Sdílet Vloženo 1. Dubna Co máš silný benzín ? Na naftu 110kw jsou psaná nejmenší kola 215/60 R16 95V 7,0JX16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef_SLAVIK Vloženo 7. Dubna Sdílet Vloženo 7. Dubna Tak dnes objednán na garanční výměnu tlumičů vč. uložení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab79 Vloženo 10. Dubna Sdílet Vloženo 10. Dubna Já jdu zítra na výměnu, tak jsem zvědavý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 11. Dubna Autor Sdílet Vloženo 11. Dubna dej vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab79 Vloženo 16. Dubna Sdílet Vloženo 16. Dubna (editace) Tak po výměně tlumičů i uložení je to mnohem lepší. Sem tam ještě něco klepne, ale to už je v pohodě. Jestli měnili uložení nevím, ale říkali to. Jak to poznat netuším. Editováno: 17. Dubna, autor: ab79 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.