SUP1 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Prostor pro nohy a spodní osvětlení dveří je napojeno mimo komfortku a je napojen na spínač v zámku (zhasíná hned po zavření dveří a rozsvěcuje hned po otevření). Spínání je přes minus Jsou defakto jen tři možnosti:1.špatné napájení (na jednom ze dvou pinů přímo na světle musíš naměřit stálých +12V) 2.špatný mikrospínač v zámku 3.špatné vedení z mikrospínače do auta Jelikož Ti nefungují oboje dveře, je možnost č.2 a 3 méně pravděpodobná a začal bych u možnosti č.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Sup Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 to Sup1: mne prave vsechny dvere funguji, jenom ty moje u ridice ne... Kdyz dalkovym normalne oodemnku auto vsechno se rozsviti jak ma ale kdyz nastoupim a zavru dvere tak se vse zhasne...kdyz pritelkyne prijde a nasedne tak se uvnitr normalne rozviti i v jejim prostoru na nohy... ale u me nereaguje na otevreni ani jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Tak to už s komfortkou něco společného má. Předpokládám, že signalizace otevřených dveří řidiče Ti na palubce funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Sup Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 to Sup1: jojo signalizace otevrenych dveri na palubce normalne funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 V tom případě projdi spoje u komfortky pod kobercem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zubac5 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Zdravim mam problem s dalkovim ovladanim nejdou mi otevrit dvere musim klicem a le otevre se mi jenom u spolu ridice hledal jsem cebtralni jednotku a nenasel jsem mam skoda superb r.v 2005 disel koukal jsem u ridice pod sedacku ale nemuzu rozebrat sedacku ven porat te omlouvam se za pismo diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 špatný zámek dveří Jinak sedačku sundáš tak, že demontuješ postranní plasty a zpředu dole jsou dva šrouby č.13. Ty povolíš, sedačku nakloníš nahoru, odcvakáš konektory pod ní a celou sedačkou vysuneš z lyžin směrem dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zubac5 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Chtela jsem se zeptat na palubni descent mi sviti ze mam otevře né dvere co stim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 Pravděpodobně mikrospínač v zámku dveří Vypadá to, že zůstal viset v poloze otevřeno Vymontovat zámek a zkontrolovat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zubac5 Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Hledal jsem komfortku ale neni tam profit jak to vipada diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Září 2015 Sdílet Vloženo 19. Září 2015 Každý Superb má komfortku: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zubac5 Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Tak sem rozebral sedacku ale nic tam neni jenom polystyren nwmuzu to Byt ze mam anglicke auto jestli to neni vedle spolujesce diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Tak to bude tedy vpravo, když je to anglán 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zubac5 Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Tak jsem to nasel ale nevim rozebral jsem to zadny problem tam neni ale kdyz odevrit pres dalkove ovladani dveře tak mi to cvakne ale kdyz chci zamknou tak nic necvakne poradte muze to Byt ve dveře diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Mohly by to být mikrospínače ve dveřích, nebo kabelové svazky ke komfortce. Vše rozbalit a zkontrolovat známé problematické spoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zubac5 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Kabelove svazky ke komfortce jsem skontroloval zadna chyba neni ale proc mi nejde zamknout dveře pes dalkove ovladani otevřit mi jdou ale zamknou t ne jdou dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LightHammer88 Vloženo 4. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2015 (editace) Ahoj, nenasel by se nekdo z Brna,Blanska,Kuřimi,Tišnova a okoli co by byl sikovnej na elektriku a opravil mi supa? (nefunkcni vnitrni osvetleni) Koukal jsem tady na foru i nejakej navod jsem videl ale fakt radeji nekomu zaplatim Prece jen s elektrinou kamarad nejsem a nerad bych to pos*al jeste vic... Editováno: 4. Říjen 2015, autor: LightHammer88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlsoCZ Vloženo 13. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2015 To samé já Ostrava a okolí kdo by to uměl. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiaJee Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Ahoj, našel by se tu někdo kdo by se mi mrknul na nefunkční osvětlení? Praha nebo Praha - Východ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Napr.člen fóra rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarisM85 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 To vypadá na nějaké šmé prodejce. Proč by nevyměnil pojistky před prodejem, aby vše fungovalo? Proč Ty jako kupuící jsi netrval na tom, aby to fungovalo, když Ti tvrdil prodejce, že to jsou jen pojistky? No pozdě bycha honiti...Pojistky na osvětlení a radio jsou samozřejmě na boku, takže jestli je máš OK, je chyba jinde Ohledně osvětlení je vše jasný, návod je tady. ještě před tím ale zkontroluj žárovky v lampičce, pokud jsou v pořádku,zkus ještě ukostřit přes žárovku nebo pojistku hnědo-bílý vodič (spínaná kostra) přímo u lampičky a pokud se Ti lampička rozsvítí, je chyba v tom spoji, o kterém je toto vlákno, popřípadě (ale méně pravděpodobně ve sloupku)l. Výstup od komfortky je jasný, ukostřit modro-šedý vodič a zjistíš, co vše se Ti rozsvítí, ale vypadá to na ten problematický uzel Ohledně radia: vyndat a předně zkontrolovat jestli naměříš na ISO konektoru napětí mezi černým (kostra) a žlutým (stálé plus). Dále pak zapnout zapalování a měřit napětí mezi černým (kostra) a červeným (spínané plus od klíčku). Pokud toto vše bude OK, budeme řešit dále, ale to už prosím napiš do příslušného vlákna audio Ahoj, ukostřil jsem u lampičky hnědo-bílí vodič a konečně to svítí!! Kde mám teď hledat chybu? Zase v komfortce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Únor 2016 Sdílet Vloženo 7. Únor 2016 (editace) Ano přesně tak, jak jsem psal, spoje u komfortky nebo jednotka samotná. Pokud vpředu budou spoje už hotové a nebude furt svítit, tak ještě kontrola spoje vzadu, na levé straně dole před zadním sedadlem. Je to spoj červených nebo červeno bílých (? teď si nepamatuji přesně, ale poznáš ho) kabelů, je jich tam cca 6-8 svedených do jednoho A rovnou preventivne vyčistit odtokové kanálky pod posilovačem a akumulátorem Editováno: 7. Únor 2016, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarisM85 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 (editace) Spoje u konfortky (červených a šedých drátů) jsem spojil a proletoval a pořád to nejde, tak ještě to prověřím vzadu Díky a napíšu jak jsem dopadl Jinak mi nejde ani klíč na dálku, tak snad nebude komfortka KO Editováno: 8. Únor 2016, autor: Pawouk Odstraněna citace a duplicitní příspěvek. Necituj bezprostředně předcházející příspěvek - pravidla fora to nedovolují! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Únor 2016 Sdílet Vloženo 8. Únor 2016 Dvakrát odpověď a ještě citace, přečti si pravidla, jinak tě admini vykostí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarisM85 Vloženo 13. Únor 2016 Sdílet Vloženo 13. Únor 2016 (editace) Tak jsem propájel i ten zadek 3 uzly viz obrázek a pořád nic, tak to bude v tom sloupku, nebo to mám hledat ještě jinde? Je ale fakt že pod nohama mi všechno svítí při otevření.... tak jsem z toho už jelen Editováno: 13. Únor 2016, autor: JarisM85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.