Přejít na obsah

Nefunkční osvětlení interiéru

Fergus

Doporučené příspěvky

Možná jsi použil slabší žárovku, ta to jen proklemovala a zbyla šťáva jen pro ní.

Zkus to nejlépe přes pojistku, nebo natvrdo kabelem, pokud nemáš jinou možnost (max si vyrazíš pojistku).

Protože v tom kabelu musí být plus a nic jiného. To bys musel mít opravdu nějaký ZK (Zásah Kutila - majitel před Tebou)

Prostě vezmi plusko a spoj s tím kabelem

Editováno: , autor: SUP1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Takže bude problém s kladným pólem, předpokládám, že stropní lampička Ti nesvítí ani manuálně:

ve stropní lampičce ti svítí podsvícení spínačů a 2 červené ledky? Pokud ano, je problém s kladným pólem - prověř na A sloupku vlevo bledězelené svorkovnice pin 7 (drát červenočerný).

na A sloupku vlevo - pin 6 (drát modrošedý) spínaná kostra od dveř. spínačů a pin 7 (červenočerná) což je +, vedení 30a. Vpravo je to stejně barevná svorkovnice, piny i dráty.

Ještě můžeš zkusit:

vodič modrošedý u ŘJ komfortu pod sedačkou. 23pinová svork., pin 21 a jejich propojovací spoj. Tento vodič přechází v hnědobílý na bledězelené svorkovnici na levém A sloupku, pin 6. Případně si to tady ukostři a uvidíš, co vše se rozsvítí. (Nechtělo se mi to hlodat ve schematech, tak je to výběr od Ace Ventury, když jsme to řešili kdysi spolu)

Tohle všechno prověř a dej vědět

Ahoj, snažil jsem se kouknout na bledězelenou svorkovnici ale na těch pinech mám jinou barvu kabelu. Když to odpojím tak mi zhasnou zadní světla vniřtního osvětlení. Odněkud mi prostě nejde stálí proud do světel  :kol-27:

post-91749-0-55652000-1419595881_thumb.j

Odkaz ke komentáři

Zdravim vastu hosaci alebo skod acer aventura potrebujempomoc

Mam taky problem u zadnych dverach s podsvietenim,ked sa mi otvoria dvere a to svetielko co osvetluje zem dufam ze viete ktore proste to spodne v tapacire.Tak ked zatvorim dvere a pockam asik tri sekundy tak sa svetielko same od seba zasvieti a teraz neviem preco mi to robi a roby mi to u obydvoch zadnych dverach vymienal som aj svetielka z predu a aj tak to svieti kabelaz pri komfortke mam nanovo pospajkovanu zaizolovanu a tak neviem ci mi tam niekde prebija nieco alebo ja neviem proste po zatvoreni dveri svetielko sa po 3s zasa zapne,ale zase musim podotykat ze to svetielko svieti asik o polovicu slabsie ako ked mam otvorene dvere.Ale u prednych dveri mi to nerobi a aj mikrospinace zamku mam poriadku a este namiesto obycajnych ziaroviek tam mam ledkove.

Odkaz ke komentáři

Pridam sa ku vam ja potrebujem pomoct ked otvorim zadne dvere to je jedno ci prave ci lave tak sa rozvietia tie svetielka co su v tapeciire dole ktore po vystupeni aj nastupeni svietia na zem no ale ja mam problem ze ked zavriem dvere tak svetielka zhasnu ale asik tak po 3s sa zasa rozvieta a stale svietia neviete cim to moze bit  ale podotknem ze to svetielko svieti o polovicku menej ako ked su dvere otvorene a robi mi to iba u zadnych dverach a po druhe od komfortky az po kufor mam nanovo vsetky kable pospajkovane a zaizolovane.

A to bola moja pricina vibijania bateeriii ale robia to iba zadbne dvere predne su ok ale stalo sa mi aj par krat ze som otvoril auto a zadbne prave dvere mi neslo vobec otvorit radsej to tzu napisem mozno ci aj v zamkoch nieje chyba?no neviem

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zdravím, mám bohužel stejný problém nic nesvítí, jen červený ledky a světýlka v zadu (zrcátka, interiér, kufr... všechno mrtvý). Nejsem moc zdatný kutil elektroniky v autě, rozděláno sem měl pouze podlahu pod řidičem, vytáhl komfortku, ta byla suchá a propájel pár červených spojů, ale marně. Můj problém je že vlastně netuším co kam vede a docela se toho bojím :(. Nebyl by někdo šikovný tady na vysočině ?

Odkaz ke komentáři

Jasne spoj a ridicovou sedackou moze bit problem lebo aj ja ked som urobil kabelaz na novo pri komfortke tak aj tak to nesvietilo az kim som neopravil spoj za sedackou ale urcite mas lpsie si dat prec sedacku a vsetko krasne uvidisa bude sati to robit lepsie a sedacku mas za 5 min venku odmontujes zadne plasty sedacky co su nakolajke a potom predu je tusim jeden alebo dva srobi ktore drzia sedadlo a potom ho len povitiahnes dozadu a pekne ti vijde len pozzooot¨r prvej poodpaaajaj vsetky konektory co su vsedacke teoreticky pod nou a az potom vytahuj.

Urcite mas chybu v zadu a bit tebou vsetky spoje nanovo prepajkuj a mas klud

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Ahoj lidi. Chtěl bych se zeptat kde může být problém když mi nesvítí světlo v zavazadlovém prostoru (kufru).  když otevřu kufr mám tam tmu a když se podívám na přístrojovou desku tak to ani neukazuje že kufr je otevřený. Jinak zámek funguje dobře otevírá, zavírá.  Může zato spínač v zámku kufru?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...