Publikováno Květen 23, 20241 r Zdravím všechny potřebujuji poradit. Mám najeto 225000 km (CRMB s chipem na 135 kW) a při výměně kol jsem si všiml, že mi prosakuje olej u té plastové těsnící příruby u olejové vany ze strany rozvodů. Rozvody se dělaly při 165000 kvůli zaseknutému vodnímu čerpadlu. Chladící kapalina je tam od té doby G13 BASF, stále bez šlemu v nádržce. Olej to nežere, nedolívám mezi výměnou vůbec. Za cca rok/15000 km to klesne z maxima k minimu. Moje otázka je, jestli to řešit a tím pádem rovnou udělat i rozvody s čerpadlem a kapalinou G12 evo, nebo ještě chvíli jezdit a rozvody udělat později? Nenafotil jsem to bohužel, přikládám ilustrační foto z internetu. Díky
Květen 23, 20241 r Jestli to vysloveně neteče, tak to vyměň s rozvodama až bude čas. Nebo dřív, aby tě to duševně nedrancovalo, že ti tam něco rosí 🙂
Květen 29, 20241 r Autor Dobře, díky. Zatím to tedy nebudu řešit a vyměním to až časem s rozvody. Co jsem se koukal, už je modifikovaný díl 04L 103 151 A. Upraveno Květen 29, 20241 r od F1DLA
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.