Kudas Vloženo 25. Května Sdílet Vloženo 25. Května Dobrý den, přemýšlím o tomhle motoru, ale vrtá mi v hlavě otázka, zda vypnutím Start/Stop se deaktivuje i vypínání motoru během jízdy. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wcde Vloženo 22. Července Sdílet Vloženo 22. Července Nedeaktivuje, motor se vypíná během jízdy i tak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kudas Vloženo 22. Července Autor Sdílet Vloženo 22. Července Ano, dle informací to tak bude, ale někde jsem četl, že tomu zabraní sportovní režim.🙂 Ale já už bych stejně volil 2.0 TSI 150kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wcde Vloženo 23. Července Sdílet Vloženo 23. Července Jo, se sportem nechává otáčky a neplachtí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.