Publikováno Květen 26, 20241 r Dcera má nově Fabi 4 a nemá smartlink. Kam umístit navigaci resp. telefon s navigací? Chtěl bych se vyhnout čelnímu sklu A ofuky na klimatizaci jsou celkem nizko a nevím jestli by v tom držák držel. Není nějaký držák na infotainment nebo někam jinam? Nic jiného jsem nenašel.
Květen 27, 20241 r Mám držák, který by se dal případně využít. Drží celkem dobře. Xiaomi Mi Držák do auta s 20W bezdrátovým nabíjením | Mironet.cz
Květen 27, 20241 r A nedá se ten SmartLink nechat aktivovat? Popřípadě bych zvážil využít výduch ventilace vlevo od volantu u dveří, ty středové jsou přece jen docela nízko 😕
Květen 27, 20241 r Autor Tady u toho nového modelu smart link nejde aktivovat. Je tam něco nového a zatím to furt nefunguje. Prodejce mi řekl že časem by to snad aktivovat šlo ale zatím ne
Září 23, 20241 r Ja to vyřešil tímto držákem na stůl. Plastový je moc lehký, ale hliníkový až překvapivě krásně drží a ještě jsem ho chytnul kouskem oboustranné pásky za rádiem. Není to nic luxusního, ale nic lepšího jsem nenašel. https://allegro.cz/nabidka/hlinikovy-stojan-nastavitelny-drzak-pevny-stojan-pro-smartphone-12740246746
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.