dusan.k Vloženo 26. Května Sdílet Vloženo 26. Května Dcera má nově Fabi 4 a nemá smartlink. Kam umístit navigaci resp. telefon s navigací? Chtěl bych se vyhnout čelnímu sklu A ofuky na klimatizaci jsou celkem nizko a nevím jestli by v tom držák držel. Není nějaký držák na infotainment nebo někam jinam? Nic jiného jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května Mám držák, který by se dal případně využít. Drží celkem dobře. Xiaomi Mi Držák do auta s 20W bezdrátovým nabíjením | Mironet.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Května Sdílet Vloženo 27. Května A nedá se ten SmartLink nechat aktivovat? Popřípadě bych zvážil využít výduch ventilace vlevo od volantu u dveří, ty středové jsou přece jen docela nízko 😕 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dusan.k Vloženo 27. Května Autor Sdílet Vloženo 27. Května Tady u toho nového modelu smart link nejde aktivovat. Je tam něco nového a zatím to furt nefunguje. Prodejce mi řekl že časem by to snad aktivovat šlo ale zatím ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
František Vitman Vloženo 23. Září Sdílet Vloženo 23. Září Ja to vyřešil tímto držákem na stůl. Plastový je moc lehký, ale hliníkový až překvapivě krásně drží a ještě jsem ho chytnul kouskem oboustranné pásky za rádiem. Není to nic luxusního, ale nic lepšího jsem nenašel. https://allegro.cz/nabidka/hlinikovy-stojan-nastavitelny-drzak-pevny-stojan-pro-smartphone-12740246746 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.