dusan.k Posted May 26 Share Posted May 26 Dcera má nově Fabi 4 a nemá smartlink. Kam umístit navigaci resp. telefon s navigací? Chtěl bych se vyhnout čelnímu sklu A ofuky na klimatizaci jsou celkem nizko a nevím jestli by v tom držák držel. Není nějaký držák na infotainment nebo někam jinam? Nic jiného jsem nenašel. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dula Posted May 27 Share Posted May 27 Mám držák, který by se dal případně využít. Drží celkem dobře. Xiaomi Mi Držák do auta s 20W bezdrátovým nabíjením | Mironet.cz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martab Posted May 27 Share Posted May 27 A nedá se ten SmartLink nechat aktivovat? Popřípadě bych zvážil využít výduch ventilace vlevo od volantu u dveří, ty středové jsou přece jen docela nízko 😕 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan.k Posted May 27 Author Share Posted May 27 Tady u toho nového modelu smart link nejde aktivovat. Je tam něco nového a zatím to furt nefunguje. Prodejce mi řekl že časem by to snad aktivovat šlo ale zatím ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
František Vitman Posted September 23 Share Posted September 23 Ja to vyřešil tímto držákem na stůl. Plastový je moc lehký, ale hliníkový až překvapivě krásně drží a ještě jsem ho chytnul kouskem oboustranné pásky za rádiem. Není to nic luxusního, ale nic lepšího jsem nenašel. https://allegro.cz/nabidka/hlinikovy-stojan-nastavitelny-drzak-pevny-stojan-pro-smartphone-12740246746 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts