Publikováno Květen 27, 20241 r Dobrý den, na obrazovce infotainmentu při zrcadlení obrazovky telefonu (navigace Waze) se objevuje občas hlášení "Bezdrátové připojení SmartLink není dostupné a aktuálním nastavením Vaší frekvence WLAN. Přečtěte si palubní návod." Občas se objeví i vylepšená hláška, že v daném regionu není Vaše frekvence WLAN povolena. Vyzkoušeno se zrcadlením telefonů Samsung S23 a A70. Obvykle se toto hlášení nejčastěji vyskytuje na D1 cca 90 km. Mám někdo podobnou zkušenost? resp. doporučení jak tyto nesmysly odstranit?
Květen 28, 20241 r To jsem už taky někdy viděl a vždy pouze a jedině v jedné vesnici na Vysočině, jinak nikdy. A přesně na metr na stejným místě a udělá to vždy na 100%, nějaký rušení, neřešil bych to. pokud to jinak všude jinde funguje.
Květen 28, 20241 r Mně to tedy nepíše tuto hlášku, ale čím dál častěji se mi odpojuje na různých místech Android Auto. Důvod vašeho i mého problému bude podle mě stejný - radary v obci na měření rychlosti s nepovolenou frekvencí - aspoň tak mi to odůvodnili v servisu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.