Planeta Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 No me to zatim vyslo na 12 a neco a este to neni vse ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 tak chlapy,uz mam pomalu vse nakreckovano na prestavbu,jen jeste me zajima ten maly spotebni material...myslim tim namysli ty rozpinaci matice?Jsou to ty,co maji v kelly pod nazvem :rozpinaci matice do plechu pro sroub m5?,jeste tam maji prichytku na svetlo plast.a jeste dotaz,nebude mi u tdi zavazet u leveho svetla ten privod k vzduch filtru,je to jen kousek od stereho svetla........,aby do nej to nove nenarazilo,je to ten nasavac,co vede od chladice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divx Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 tak chlapy,uz mam pomalu vse nakreckovano na prestavbu,jen jeste me zajima ten maly spotebni material...myslim tim namysli ty rozpinaci matice?Jsou to ty,co maji v kelly pod nazvem :rozpinaci matice do plechu pro sroub m5?,jeste tam maji prichytku na svetlo plast.a jeste dotaz,nebude mi u tdi zavazet u leveho svetla ten privod k vzduch filtru,je to jen kousek od stereho svetla........,aby do nej to nove nenarazilo,je to ten nasavac,co vede od chladice bude ti to zavazet ja jsem to resil tak ze jsem to rozrezal (aniz bych to oddelaval z auta) a znovu zalepil nejakym plastem(z kanistru nebo tak) a to svetlo se tam pak v pohode vejde taky jsem z toho mel strach protoze na foro o tom nikdo nepsal ale zkusil jsem to a vyslo to tak se drz mej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 9. Březen 2007 Sdílet Vloženo 9. Březen 2007 hm hm,tak to pak nejak poresim a ty srouby? Urcite na to prijdu,az to sundam,jde p to,at nemusim jet pak zvlast do obchodu,nemam ho zrovna u baraku, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) No me to zatim vyslo na 12 a neco a este to neni vse ... Tak nakonec to vyslo na 13 a jeste mi chybi lista (+lak na ni) a zapojit ostrikovace takze pochybuju ze se sakum prask se vsim dostanu pod 15... Ale jinak super... - investovanych penez nelituju Mimochodem - musi xenony byt zapsany v TP ? A jeste bych mel dotaz cim jste vyplnili mezeru mezi karoserii a blinkrem ? Editováno: 11. Březen 2007, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Clapy poradte chci to taky predelat na facelit,uz mam vse nakoupene ale nikde nemuzu sehnat tu 8pin.svorkovnici. a da se ta stara nejak rozebrat abych z toho dostal ty kabilky nebo se musi znicit. dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Já jsem tu svorkovnici kupoval tady na fóru za pár korun,zkus to: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...n%EDch+sv%ECtel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Moc dik zkusim to. a jeste prosim jak je to s tim prehozenim. zkousel sem zo z toho nejak vytahat ale nic. asi to budu muset znicit. Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ritchie Vloženo 15. Březen 2007 Sdílet Vloženo 15. Březen 2007 Moc dik zkusim to. a jeste prosim jak je to s tim prehozenim. zkousel sem zo z toho nejak vytahat ale nic. asi to budu muset znicit. Dikec Budu to předělávat až za 14 dní ale jde to pinovacíma kleštěma nebo nějakou jehlicí. Ty kontakty jsou tam zaaretovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Chlapy mam jeste na tohle tema jeden dotaz,vsude tady so navody na fac.a vsici tam davata rs naraznik. zajimalo by me jestli to jde podle tech navodu a dat tam treba tento naraznik. Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 tu svorkovnici jsem kupoval ve skodovce,200kc kus,kdyz nemaj,tak objednaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 DIKEC a co ten naraznik pujde tam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanzo Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Nkdo nevi? Nikdo ho nema??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Jaké číslo má podle ETKY ta 8pinová svorkovnice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 16. Březen 2007 Sdílet Vloženo 16. Březen 2007 Jaké číslo má podle ETKY ta 8pinová svorkovnice? Svorkovnice 8 polová obj. č. 8D0 973 734 cena 199,- kč/ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 17. Březen 2007 Sdílet Vloženo 17. Březen 2007 Jaké číslo má podle ETKY ta 8pinová svorkovnice? Svorkovnice 8 polová obj. č. 8D0 973 734 cena 199,- kč/ks díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 10. Duben 2007 Sdílet Vloženo 10. Duben 2007 (editace) Tak taky bych se chtěl podělit se zkušenostmi s předěláním předku, teda ne na originál.... tak ceny: 4000,- - přední světla 4500,- - nárazník 600,- - blikny 1500,- příčka 360,- - 8piny 1000,- - maska 600,- - tahokov 2800,- - lak ------------ 15360,- Editováno: 10. Duben 2007, autor: Svond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Moc dik zkusim to. a jeste prosim jak je to s tim prehozenim. zkousel sem zo z toho nejak vytahat ale nic. asi to budu muset znicit. Dikec Budu to předělávat až za 14 dní ale jde to pinovacíma kleštěma nebo nějakou jehlicí. Ty kontakty jsou tam zaaretovaný. Já s tím taky docela bojoval, ale musíš v tý svorkovnici vystrčit takovej ten fialovej plastík, ten aretuje ty svorky a pak musíš mít nějaký dva drátky a ty strčíš do dírek z přední části svorky a uslyšíš jak se uvolní (odcvakne) taková pojistka těch svorkovnic, já ten drátek udělal ze spony co je na papíry...odpoledne dodám foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schupa Vloženo 26. Duben 2007 Sdílet Vloženo 26. Duben 2007 ja jsem na tom takhle: naraznik v barve + tahokov 3500,- svetla 3200,- blinkry 520,- maska 450,- svorkovnice 380,- barva na tahokov 200,- ======================= 8250,- cista ruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 ja jsem na tom takhle:naraznik v barve + tahokov 3500,- svetla 3200,- blinkry 520,- maska 450,- svorkovnice 380,- barva na tahokov 200,- ======================= 8250,- cista ruka Odkud jsi a kde jsi sehnal ty díly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 27. Duben 2007 Sdílet Vloženo 27. Duben 2007 Taky by me to zajimalo kde jsi je vzal tak levno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.