jchudoba Vloženo 2. Června Sdílet Vloženo 2. Června Dobrý den, jaké máte zkušenosti s výhledem? Jízda v noci, oslnění, apod. Scala ve verzi Drive má vyhřívané čelní sklo v ceně. Je to drátkové nebo fólie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 2. Června Sdílet Vloženo 2. Června Jsou to drátky. Někdy to je vidět třeba v noci nebo u mlhy se to zvýrazní. Chce si to zkusit, ale stojí to za to. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 2. Června Sdílet Vloženo 2. Června Už jsem to psal jinde: já s tím jezdím třetí rok (drátky) a v podstatě to nevnímám. Občas to zahlédnu při určitém lomu slunečního světla, ale za to, co to umí, to rozhodně stojí. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr L. Vloženo 3. Června Sdílet Vloženo 3. Června Další nevýhoda je, že není vyhřívaná celá stíraná plocha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcelius Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června (editace) Já měl vyhřívané čelní sklo ve Fordu a hrozně mi to vadilo. V podstatě mi to vadilo pořád, nejhorší to bylo za mlhy a pak v noci....pořád jsem se na ty drátky soustředil. Když si viděl v dálce svítící vozidla tak docházelo k nehezkému lomu světla. Já bych to už do auta nechtěl i když to byla praktická věc...prostě mám rád čistý výhled. Ale nevím třeba jso tam ty drátky tenčí a není to tolik vidět..... Editováno: 5. Června, autor: Marcelius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června Tady třeba vidět při dešti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června Doporučuju u někoho v autě zkusit - foto může být hodně zavádějící. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června Jj proto jsem psal ať v salonu zkusí. V mlze asi vyniknou nejvíce, pro představu při dešti to stačí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 5. Června Sdílet Vloženo 5. Června Jde jen o zvyk. Já už ty drátky vnímám jen velmi výjimečně. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 6. Června Sdílet Vloženo 6. Června Za hmly, pri západe slnka je to otras. na zmiernenie treba udržiavať maximálne čisté sklo aj z vnútra. V zime to oceníš. Žiaľ to čo dávajú teraz to sklo, už nie je vyhrievané celé ako bolo pôvodné čo som mal 2019. To malo výhrev po celej ploche. Nové - nemá vyhrievaný kraj. ono sa to časom rozpustí od výhrevu aj tam, ale ak povolíš námrazu výhrevom a chceš to zotrieť, tak tam kde je vyhriate to ide fajn a na tom nerozmrazenom kúsku ti stierače nabehnú na námrazu. proste keď už to celé nie je vyhrievané, tak by si logika žiadala, aby výhrev pokrýval plochu zotieranú stieračmi. Je to o zvyku. Je to v zime fajn, ale budú situácie, keď to budeš vnímať viac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.