Přejít na obsah

Vyhřívané čelní sklo - výhled

jchudoba

Doporučené příspěvky

Já měl vyhřívané čelní sklo ve Fordu a hrozně mi to vadilo. V podstatě mi to vadilo pořád, nejhorší to bylo za mlhy a pak v noci....pořád jsem se na ty drátky soustředil. Když si viděl v dálce svítící vozidla tak docházelo k nehezkému lomu světla. Já bych to už do auta nechtěl i když to byla praktická věc...prostě mám rád čistý výhled. Ale nevím třeba jso tam ty drátky tenčí a není to tolik vidět.....

Editováno: , autor: Marcelius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za hmly, pri západe slnka je to otras. na zmiernenie treba udržiavať maximálne čisté sklo aj z vnútra. 

V zime to oceníš. Žiaľ to čo dávajú teraz to sklo, už nie je vyhrievané celé ako bolo pôvodné čo som mal 2019.

To malo výhrev po celej ploche.

Nové - nemá vyhrievaný kraj. ono sa to časom rozpustí od výhrevu aj tam, ale ak povolíš námrazu výhrevom a chceš to zotrieť, tak tam kde je vyhriate to ide fajn a na tom nerozmrazenom kúsku ti stierače nabehnú na námrazu.

proste keď už to celé nie je vyhrievané, tak by si logika žiadala, aby výhrev pokrýval plochu zotieranú stieračmi.

Je to o zvyku. Je to v zime fajn, ale budú situácie, keď to budeš vnímať viac.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...