Publikováno Červen 18, 20241 r Měnil někdo už palivovy filtr? Zajímá má mě zda jsou na hadici nějaké ty plastové spony na zajištění, jestli nehrozí prasknutí při demontáži
Červen 18, 20241 r Co já vím (a rád bych se mýlil), tak u 1,0 TSI je palivový filtr "doživotní" a je součástí čerpadlové jednotky přímo v nádrži 😒.
Červen 19, 20241 r Autor Myslím že to určitě není, prodávají se normální kartuše nacvaknuti mezi hadici
Červen 20, 20241 r Taky jsem na to nedávno narazil. V koncernu u benzínových motorů od MR 2015-2016 už je filtr přímo součástí palivového čerpadla. A není to jen tady, třeba Renault to u benzínových motorů má posledních 10 let úplně stejně. Diesely palivák pořád standardně mají. Starší F3 z počátku výroby by palivový filtr ještě mít mohla, ale určitě to pak nebude s tímto motorem. Doporučuju se zeptat přímo v AS.
Červen 20, 20241 r Tak tak, u FIII to měl snad jen první MR, dále už je u benzínu filtr součástí palivového čerpadla a je "doživotní".
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.