GeorgeS89 Vloženo 28. Června Sdílet Vloženo 28. Června Zdravím. Ráno jsem přišel k autu na parkoviště a měl jsem tam takovéhle překvápko: https://postimg.cc/zbDKWcXG Chci to řešit, protože mi to nedá, a tak přemýšlím jak. 1) Přes pojišťovnu. Mám havarijní pojištění, ale se spoluúčastí 10 000, takže se bojím, že by v autorizáku chtěli celý díl vyměnit a já bych navíc platil celou částku. 2) Nechat si to u známého, profi lakýrníka, opravit mnohem rychleji a za mnohem méně. Mám ale prodlouženou pětiletou tovární záruku a bojím se, abych i kvůli takové drobné opravě, která nejde přes autorizák, o ni nepřišel. Máte prosím nějaké zkušenosti? Co byste poradili? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 28. Června Sdílet Vloženo 28. Června 1. Díl ti AS (bohužel) nevymění. Jen přelakují, že je to propadlé a natažené, to je netrápí. Nevím, proč bys měl platit celou částku? Zaplatiš 10000 a % nad nějaký limit dle toho, jak se to pojistilo. Pojišťovna ti po zásluze napálí pojištění, budeš mít malusy, jako já letos. 2. Plasty nejsou plech, lakýrníci to nechtějí dělat. Počítej s rozstřikem na okolní díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeS89 Vloženo 28. Června Autor Sdílet Vloženo 28. Června Díky moc! Já to s tou celou částkou blbě formuloval, myslel jsem platit celou částku spoluúčasti, tedy těch 10000, za takovou relativně drobnost... Ale asi se nedá nic dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Června Sdílet Vloženo 29. Června Spoluúčast budeš platit bohužel plnou, malus by se zvyšovat neměl, tedy za předpokladu, že to bude hrazeno z havarijního pojištění (bonusy a malusy se počítají u povinného - pokud zavinil nehodu ty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 29. Června Sdílet Vloženo 29. Června Tak to právě není - nechytil sis pachatele sám, dostaneš malus, jako bys byl ten kriminálník ty. Bohužel. Mně takto napálili POV+HAV o 25%, naopak, být to plněné z "připojištění", tak se nic nezvyšuje. Jaké "připojištění" měla pani telefonistka na mysli (když šlo o karoserii), to už říct nedokázala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. Června Sdílet Vloženo 29. Června Připojištění asi proti vandalismu. Já ho mám a taky mi někdo klepnul mírně do auta a stálo mě to jen spoluúčast, kterou mám na 2 tisíce a nic se mi nezvyšovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta.MM Vloženo 1. Července Sdílet Vloženo 1. Července Tohle opravdu buď přes pojistku a počítat se ztrátou bonusů u pojišťovny, nebo zaplatit autorizaku sám celou částku. Pokud to bude dělat neautorizovaný servis, prodlouženou záruku by Ti Škodovka mohla sebrat..... Ovšem jak zjistí, že někdo cizi lakoval nárazník .🤔 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července Co zkusit někde na vrakáči sehnat nárazník ve stejné barvě a jen přehodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července https://www.sbazar.cz/nahradnidilylouny/detail/205449627-skoda-kamiq-zadni-naraznik 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soray Vloženo 2. Července Sdílet Vloženo 2. Července Nebo zde https://www.sbazar.cz/adimoto2/detail/140060845-zadni-naraznik-skoda-kamiq Na sbazaru je toho docela dost 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.