Přejít na obsah

Jak upravit RS nárazník


Mustafa

Doporučené příspěvky

Ahoj, nemáte někdo upravenej RS nárazník, kdy jste zvětšili průduch uprostřed jako tady na foto?

octaviaNaraznik6.jpg

ilustrační foto :D

Jde mi o to, jestli se dá nějak sundat ten plast, co drží SPZ a díra tam bude nebo se bude muset řezat. Rád bych se o to někdy pokusil, kvůli velkému intercooleru. Ten plast, co drží SPZ bych rád udělal sundavaci. Nemáte s tim někdo zkušenosti?

PS: hledal sem tu na foru a snad se to tu už neprobíralo. Takhle upravenej nárazník na Fabce sem už viděl, myslim v Mimoni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sundavací SPZ není špatnej nápad, asi bych pak volil možnost trvale sundáno... a příslušníkům bych vždy vysvětlil, že právě jedu z parkoviště, kde do mě někdo nacouval SPZ upadla a jedu do servisu nechat si jí nasadit :-) Já o téhle možnosti začínám silně uvažovat, zvláště poté, co na dálnice chtějí instalovat měření rychlosti na mýtné brány.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není to dotaz do Octávek? Podle toho nárazníku na fotce mi to přijde.

To je jen ilustrační foto ;)

Právě takhle upravenej RS nárazník u Fábie už sem viděl třeba v Mimoni, ale SPZku měli přidělanou asi na tahokovu nebo na příčce, tak by nebylo špatný, to udělat nasazovaci :) a třeba na tuning srazu to sundat :) popřípadě si pak pokusit vyjednat u policie tu SPZku jako samolepku, že by se jen přilepila třeba pod světlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak na ty prvni fotce je RS naraznik z octavky, jinak treba Octavia RRS ma neco podobnyho, ten vyrezanej prostredek. Jo a jinak s tou SPZ, nevim jestli je to mozny, sehnat takovou tu malou ctevrocou SPZ a dat ji na pravou stranu narazniku pod svetlo po vzoru AlfaRomeo. Myslim neco takoveho http://www.denker.cz/spz/ a celkove na oktavce to vypada asi takhle i s tou SPZ http://www.auto-tuning.cz/cg/okt02.jpg. Strkat do ty vyrezany diry tu velkou spz je podle me skoda, a kdyz je takhle na strane tak to i lip vypada.

Editováno: , autor: ntb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja si myslim,ze se to stejne musi rezat..Myslim,ze ten cernej plast je v narazniku bud nejak "nacvaklej",nebo nejak nasroubovanej..Co si pamatuju jak sem to videl na vrakaci..Jinak tady prikladam dalsi foto... ;)

určitě se musí řezat...je tam normálně maso a ten držák na SPZ je na to jen nacvaklej ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, nene. Udělal sem jen tyhle  dvě fotky :) Co sem na to koukal tak ani vidu po tom, že by se nějak řezalo...

Hele, nemyslím, že se tam řeže, se to prodává normálně po částech až po lakování skládá do sebe.

tam kde je na ty zluty SPZ je na original narazniku normalne hmota, ktera je vylisovana tak, aby na ni sel nacvaknout ten cernej drzak na SPZ. nemuzu nikde najit fotku nenastrojenyho, ale je to opravdu tak ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele bejci lol je to trošku mimo téma,ale jen malinko.....sem už zoufalej....sežeňte mě někdo nárazník na fabii RS....komplet s mlhovkama...nebo do P2M by mohl někdo nabořit jako tak nějak a on by mě ho pak prodal :smich::smich::smich: hlavně se nezlob:-)

proč bych se měl zlobit? :o:fakac::fakac::fakac::fakac::fakac::fakac:

lol lol lol;)-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...