TicTac Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Zdravím. Může mi tady někdo poradit čím přilepím origo nápisy na páté dveře. Jak je sundat jsem našel, ale čím to přilepit ne Zvažoval jsem nějaké lepidlo, ale zase ať to jde někdy sundat i bez laku. Silikonový tmel? Díky. TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Zdravím. Může mi tady někdo poradit čím přilepím origo nápisy na páté dveře. Jak je sundat jsem našel, ale čím to přilepit ne Zvažoval jsem nějaké lepidlo, ale zase ať to jde někdy sundat i bez laku. Silikonový tmel? Díky. TT. Já to lepil chemoprenem, a dolu vpoho !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Ja lepis oboustrane lepici paskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 no ten chempren nevím, sice drží dobře,ale nedej bože kdybys to chtěl někdy sundat oboustranná lepka bude asi lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Určitě oboustrannou lepící páskou,ale není páska jako páska,některý nedrží. Je potřeba si dobře vybrat. Měla by mít přímo určení na lepení na auto.Kdysi sem lepil třetí brzdový světlo na formana a použil sem pásku menuje se cartape od firmy Bison a drželo to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Já jsem lepil PUREM http://www.r-evolution.cz/index.php?kategorie=1270 dolu to jde tak že pod písmenko resp. nalepený předmět zatáhneš pevnou nit třeba nit na zuby a prostě to uřízneš, zbylé lepidlo odstraníš tech. benzínem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Jeste dodam ze ta paska musi byt penova, cozznamena ze mezi dvema vestvama lepidla je tenka penovka a tim je to pruzne a nema to takovou tendenci odlepit se. Koupil jsem ji normalne v bauhasu, bylo na ni uvedeno ze je i na venkovni pouziti a na lepeni predmeti do koupelny, coz vyhovuje i na venkovni prostredi na aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TicTac Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Díky moc. Zkusím se poohlídnout po té pružné obouustranné pásce. Vyzkouším. Jestli to nebude držet tak zkusím ten PUR. TT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Zdravím. Může mi tady někdo poradit čím přilepím origo nápisy na páté dveře. Jak je sundat jsem našel, ale čím to přilepit ne Zvažoval jsem nějaké lepidlo, ale zase ať to jde někdy sundat i bez laku. Silikonový tmel? Díky. TT. Já to lepil chemoprenem, a dolu vpoho !!! chemoprén...brrr, jde na mě husina zkus tu pásku, silikon, cokoliv jen né ten chemoprén Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Zdravím. Může mi tady někdo poradit čím přilepím origo nápisy na páté dveře. Jak je sundat jsem našel, ale čím to přilepit ne Zvažoval jsem nějaké lepidlo, ale zase ať to jde někdy sundat i bez laku. Silikonový tmel? Díky. TT. No, koukám lepení tu mám vysvětlený, ale co opak?? potřeboval bych to v zádu sundat. poradíte mi čím??? mám vzít horkovzdušnou pistoly?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Už jsem to tady psal , uříznout nití a potom umejt benzínem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Fakt?? tak jednoduchý?? A já chtěl brát horkovzdušnou pistol : )). Díky, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Jeste dodam ze ta paska musi byt penova, cozznamena ze mezi dvema vestvama lepidla je tenka penovka a tim je to pruzne a nema to takovou tendenci odlepit se.Koupil jsem ji normalne v bauhasu, bylo na ni uvedeno ze je i na venkovni pouziti a na lepeni predmeti do koupelny, coz vyhovuje i na venkovni prostredi na aute přesně tak, lepil jsem to úplně stejně, včetně bočních lišt na dveře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara2000 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Lišty jsem taky přelepoval kvuli lakování, rovnou můžu doporučit oboustrannou pasku od firmy Wurth je to přímo originál co se na to používá. Při sundávání těch nápisů je opravdu dobrý to nahřát alespoň fénem ted kdyz jsou teploty kolem nuly tak je to o lak . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 19. leden 2007 Sdílet Vloženo 19. leden 2007 Lišty jsem taky přelepoval kvuli lakování, rovnou můžu doporučit oboustrannou pasku od firmy Wurth je to přímo originál co se na to používá.Při sundávání těch nápisů je opravdu dobrý to nahřát alespoň fénem ted kdyz jsou teploty kolem nuly tak je to o lak . . to je asi pravda, protože já jsem nápisy sdělával v létě a šlo to skoro samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.