charviman Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Čauky, potřeboval bych poradit: koupil jsem si ve značkovým elektru nový žárovky do mý octavie 97, bylo na nich napsáno, že jsou plněný xenonovým plynem, ale nějak nesvítí. Nebo teda svítí, bíle, krásně, ale toje vše. Když večer jedu, vidím před sebe jen tak na 3 metry a navíc, jak v mlze. Vůbec nesvítí ostře. Poradíte mi tady někdo, co s tím může být?? Jestli je to v autě, nebo jsou to fakt blbý jen světla??? díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Čauky, potřeboval bych poradit: koupil jsem si ve značkovým elektru nový žárovky do mý octavie 97, bylo na nich napsáno, že jsou plněný xenonovým plynem, ale nějak nesvítí. Nebo teda svítí, bíle, krásně, ale toje vše. Když večer jedu, vidím před sebe jen tak na 3 metry a navíc, jak v mlze. Vůbec nesvítí ostře. Poradíte mi tady někdo, co s tím může být?? Jestli je to v autě, nebo jsou to fakt blbý jen světla??? díky moc. Blby zarovky. Jaky jsi koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Rozdělej př. světla a vyčisti je. Demontuj lampu z auta, sundej sklo, něčím moc jemným opatrně utři zrcátko a vylešti sklo! Pak uvidíš ten zázrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 no, díky. to znamená, že mě čeká dlohá sobota. nebo né??? A čím to mám vyčistit???můžu lihem, nebo něčím pořádným??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 no, díky. to znamená, že mě čeká dlohá sobota. nebo né??? A čím to mám vyčistit???můžu lihem, nebo něčím pořádným??? Skla jsem čistil normálním Clinem na okna. Ale na chromovaný zrcátko paraboly jsem jen dýchl a jemným flanelem jsem ho velice jemě utřel!! Ničím jiným ten chrom nedělej!! Sklo i parabola je zanešená od "bílého prachu" ze žárovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Tak fajn, snad nic nezruším. jsem totiž technickej antitalent. Díky moc. zkusím to o víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Mno nevím pakliže poklesla svítivost montáží jiných žárovek, tak čištění moc nepomůže (resp. adekvátně tomu, jak by to čištění pomohlo při předchozích žárovkách).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 12. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2007 no vidíš to. Ale když už, tak pořádně a jestli že to nepomůže, tak si koupím nový a pořádný. No a navíc budu mít čisťounký světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 A jaky si to teda koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 A jaky si to teda koupil? mimochodem máte někdo nějaký spešl žárovky, co fakt dobře svítí a hlavně jsou homologovaný??? já svítím s thungsram +25% svítivost.. zatím dobrý, ale mám je tam teprve půl roku Rád bych nějaké ostřejší světlo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Hold ten obchod zase tak znackovy nebyl,kdyz ti prodal takovy jebky...Nejsi sam,kdo se nechal s takovyma zarovkama napalit.. Hlavne,at te nenapadne rozdelavat lampy a cistit je... poskrabes parabolu i jemnym hadrikem a pak je muzes vyhodit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 (editace) Čauky, potřeboval bych poradit: koupil jsem si ve značkovým elektru nový žárovky do mý octavie 97, bylo na nich napsáno, že jsou plněný xenonovým plynem, ale nějak nesvítí. Nebo teda svítí, bíle, krásně, ale toje vše. Když večer jedu, vidím před sebe jen tak na 3 metry a navíc, jak v mlze. Vůbec nesvítí ostře. Poradíte mi tady někdo, co s tím může být?? Jestli je to v autě, nebo jsou to fakt blbý jen světla??? díky moc. http://skodaoctavia.cz/Exteriernavody/svetlaCisteni.htm tady máš návod i s fotkami takže to zvádneš. A parabolu nepoškábeš je to jen pochromovaný plast žádná věda. Jemnej hadřík a je to. A ty světla fakt prokouknou a jsou jako nové je to dobře vidět na té poslední fotce Editováno: 12. leden 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 Čauky, potřeboval bych poradit: koupil jsem si ve značkovým elektru nový žárovky do mý octavie 97, bylo na nich napsáno, že jsou plněný xenonovým plynem, ale nějak nesvítí. Nebo teda svítí, bíle, krásně, ale toje vše. Když večer jedu, vidím před sebe jen tak na 3 metry a navíc, jak v mlze. Vůbec nesvítí ostře. Poradíte mi tady někdo, co s tím může být?? Jestli je to v autě, nebo jsou to fakt blbý jen světla??? díky moc. To máš Octu před faceliftem , tak tam nedáš z novějšího modelu bez přestavby čirá světla. Já jsem to vyřešil tak, že jsem od Cosbyho koupil nová čirá světla Laurin Klement na strý typ a dal jsem tam žárovky H4 Osram Silverstar +50% Můžu řícz, že tak moje Octa ještě nikdy nesvítila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. leden 2007 Sdílet Vloženo 12. leden 2007 (editace) To máš Octu před faceliftem , tak tam nedáš z novějšího modelu bez přestavby čirá světla. Já jsem to vyřešil tak, že jsem od Cosbyho koupil nová čirá světla Laurin Klement na strý typ a dal jsem tam žárovky H4 Osram Silverstar +50%Můžu řícz, že tak moje Octa ještě nikdy nesvítila. Jdou tam narvat i bez přestavby http://skodaoctavia.cz/Exteriernavody/cirasvetlafaselift.htm koukaj trošku ven, ale vypadalo to celkem dobře Jinak světla L a K od Cozbiho mám taky a super Editováno: 12. leden 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Já jsem taky čistil ty světlomety a opravdu to krapet prokouklo. A nic se nepoškrábalo. Ale brutálně jsem se namordoval se zpětnou montáží skel na parabolu, bo nasadit zpět ty svorky byla šichta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 13. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2007 A jak se tam dají dát ty L + K světla??? Fakt to sedí do staršího modelu (97)?? Kdo mi je sežene??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Jdou sehnat těžko a jsou poměrně drahá. Lepší je předek auta rovnou předělat na facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 13. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2007 jo,jo. Chci to předělat, ale rovnou nový nárazník ve stylu rs, nebo takový decentní a né ty žraločí masky : )). nevíte někdo o něčem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Ja sem dal radsi novy skla, ale rok pote prisel facelift a to je nekde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Jsem na tom uplně stejně.. Před Octavou jsem měl Feldu a ta svítila podle mne lépe).Koupil jsem žárovky Philips BlueVision (četl jsem recenzi jak jsou dobré)nechal seřídit světla a viděl jsem pořád špatně. Tak jsem zas koupil žárovky Osram Silverstar 50%více světla,vyčistil paraboly,nechal seřídit a jsem na tom tak o 10% lépe... Jezdím převážně v noci a když je silnice mokrá tak je to hrůza.A jak ještě potkám auto,které nemá seřízené světla(u nás většinou Poláci)jsem slepej ůplně.Už jedině asi čirá světla z L&K,ale zas ta cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Jsem na tom uplně stejně.. Před Octavou jsem měl Feldu a ta svítila podle mne lépe).Koupil jsem žárovky Philips BlueVision (četl jsem recenzi jak jsou dobré)nechal seřídit světla a viděl jsem pořád špatně. Tak jsem zas koupil žárovky Osram Silverstar 50%více světla,vyčistil paraboly,nechal seřídit a jsem na tom tak o 10% lépe... Jezdím převážně v noci a když je silnice mokrá tak je to hrůza.A jak ještě potkám auto,které nemá seřízené světla(u nás většinou Poláci)jsem slepej ůplně.Už jedině asi čirá světla z L&K,ale zas ta cena... Dají se sehnat nové za 5tis od cozbiho takže to není tak hrozné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Jezdím převážně v noci a když je silnice mokrá tak je to hrůza.... Nechci ti brát iluze, ale když je tma a do toho mokrá silnice a kontra máš auta, tak je ho*no vidět i s xenonama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Jsem na tom uplně stejně.. Před Octavou jsem měl Feldu a ta svítila podle mne lépe).Koupil jsem žárovky Philips BlueVision (četl jsem recenzi jak jsou dobré)nechal seřídit světla a viděl jsem pořád špatně. Tak jsem zas koupil žárovky Osram Silverstar 50%více světla,vyčistil paraboly,nechal seřídit a jsem na tom tak o 10% lépe... Jezdím převážně v noci a když je silnice mokrá tak je to hrůza.A jak ještě potkám auto,které nemá seřízené světla(u nás většinou Poláci)jsem slepej ůplně.Už jedině asi čirá světla z L&K,ale zas ta cena... Dají se sehnat nové za 5tis od cozbiho takže to není tak hrozné 5 tis. za jedno nebo obě? Pro informaci úplně nové světla na LaK stojí u AutoHeller v Ostravě 7500,- Kč za kus. Hustý co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 (editace) Za obě 5000,- i s poštovným a fungl nové. Za 7,5tis to je nářez, ale vím,že například u ACI.cz je mají za 5000,- jedno. Editováno: 13. leden 2007, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Za obě 5000,- i s poštovným a fungl nové. Za 7,5tis to je nářez, ale vím,že například u ACI.cz je mají za 5000,- jedno. Kurňa tak to není moc. Ale stále přemýšlím, že předělám na facelift....hmm...no u těch světel by si toho moje robka ani nemusela všimnout a u faceliftu už asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.