TomasB Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 od té doby, co mi to na STK sešteloval vidím mnohem hůř. Docela na pi*u. Pžedtím jsem viděl mrda nádherně tak možná na 500m při rovný silnici. Ale asi to tak má být, tak to neřeším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 13. leden 2007 Sdílet Vloženo 13. leden 2007 Více info o žárovkách H4 zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11392 a zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=16957 A můj názor: Osram Silverstar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 A jak se tam dají dát ty L + K světla??? Fakt to sedí do staršího modelu (97)?? Kdo mi je sežene??? Zkus napsat Cosbymu jestli ještě nemá. cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 O.K. zkusím to. A náhodou blinkry??? kolik kaček za čirý blinkry?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 O.K. zkusím to. A náhodou blinkry??? kolik kaček za čirý blinkry?? Nové z L a K stojí 550Kč jeden www.aci.cz nebo faceliftové stojí méně, ale musí se tam prý něco trošku upravit a L a K jsou hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Mara53 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Čauky, potřeboval bych poradit: koupil jsem si ve značkovým elektru nový žárovky do mý octavie 97, bylo na nich napsáno, že jsou plněný xenonovým plynem, ale nějak nesvítí. Nebo teda svítí, bíle, krásně, ale toje vše. Když večer jedu, vidím před sebe jen tak na 3 metry a navíc, jak v mlze. Vůbec nesvítí ostře. Poradíte mi tady někdo, co s tím může být?? Jestli je to v autě, nebo jsou to fakt blbý jen světla??? díky moc. měl jsem je taky - prý pozlacený kontakty a na konci skla modrý pruh, že jo? Včera odpoledne jsem je zahodil, mám čirou optiku facelift a vůbec od nich nebylo nic vidět, dal jsem zatím normální H4. Mám už objednané Osramy Silverstar +50%svítivosti, ale zatím nějak nejdou..... Když to nebude ono, pak zkusím ty Philipsy, ale dlouhodobě šetřím na xenony - ty jsou snad v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Čauky, potřeboval bych poradit: koupil jsem si ve značkovým elektru nový žárovky do mý octavie 97, bylo na nich napsáno, že jsou plněný xenonovým plynem, ale nějak nesvítí. Nebo teda svítí, bíle, krásně, ale toje vše. Když večer jedu, vidím před sebe jen tak na 3 metry a navíc, jak v mlze. Vůbec nesvítí ostře. Poradíte mi tady někdo, co s tím může být?? Jestli je to v autě, nebo jsou to fakt blbý jen světla??? díky moc. http://skodaoctavia.cz/Exteriernavody/svetlaCisteni.htm tady máš návod i s fotkami takže to zvádneš. A parabolu nepoškábeš je to jen pochromovaný plast žádná věda. Jemnej hadřík a je to. A ty světla fakt prokouknou a jsou jako nové je to dobře vidět na té poslední fotce A nevíš, jak na facelifty, jsou celý z plastu a nedělené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 (editace) měl jsem je taky - prý pozlacený kontakty a na konci skla modrý pruh, že jo? Včera odpoledne jsem je zahodil, mám čirou optiku facelift a vůbec od nich nebylo nic vidět, dal jsem zatím normální H4. Mám už objednané Osramy Silverstar +50%svítivosti, ale zatím nějak nejdou..... Když to nebude ono, pak zkusím ty Philipsy, ale dlouhodobě šetřím na xenony - ty jsou snad v pořádku Jo, přesně tyhle mám. Taky je vyhodím do koše. Fakt hrůza. Teď si budu kupovat nový světlomety L a K od Cosbyho, tak pak si do nich koupím pořádný Phillipsky. Tak snad už budu mít pokoj. Editováno: 15. leden 2007, autor: charviman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Teď si budu kupovat nový světlomety L a K od Cosbyho, tak pak si do nich koupím pořádný Phillipsky. Tak snad už budu mít pokoj. Nejdřív si přečti todle, Philipsy nejsou tak jednoznačné. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11392 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Ja tam mam ty z Cartechu a jsem spokojenej, az na ty oloupany vrchliky. U cirejch a cistejch to sviti fajnove. I kdyz, ted uz je tam D2S a to je jiny divadlo, doporucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Já nosím brýle do dálky a s bílým světlem prd vidím, hlavně za mokra/deště. Proto mi sedí Osramy Silverstar nejvíc. Nač mi bude bílé světlo pro parádu, když prd uvidím. Takový názor v tématu o Philipsech mělo více lidí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Asi je to blbos to tu dávat ale ne kazdy H4 svítí dobre ve starých svetlech O Zítra vám reknu značku jakou mám a ty svítí moc dobre a nemuzu si je vynachválit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Asi je to blbos to tu dávat ale ne kazdy H4 svítí dobre ve starých svetlech OZítra vám reknu značku jakou mám a ty svítí moc dobre a nemuzu si je vynachválit Nejlépe H4 Ostram Silverstar +50% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Dal jsem H4 Ostram Silverstar +50% a zmena svitivosti byla opravdu znacna. Po vycisteni svetlometu svitivost vzrostla snad jeste vic nez pri vymene zarovek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charviman Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 H4 Ostram Silverstar +50%........ no, tak jak koukám. Spíše tyhle žárovky než Phillipsky co??? Taky jsou dost levnější jak koukám a na phillipskách se platí za značku, že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 daju sa rozoberat aj tie s čirou optikou? Lebo som na to kukal a ja som tam tie svorky nevidel. a este bysom please chcel vediet ze kolkaty sroby{ci co je to}to svetlo drzia na afte lebo nemam ten srobovacik a musim si ho kupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 daju sa rozoberat aj tie s čirou optikou? Lebo som na to kukal a ja som tam tie svorky nevidel. a este bysom please chcel vediet ze kolkaty sroby{ci co je to}to svetlo drzia na afte lebo nemam ten srobovacik a musim si ho kupit Někde jsem tu četl, že jsou slepené, že jedině rozlepit. Ale prodávají se náhradní čiré plasty takže to nějak pude. Skuz prohledat forum někde se tady už jednou diskutovalo o čištění světel. Zkus to vyčistit tou dírou pro žárovku vatu na špejli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Někde jsem tu četl, že jsou slepené, že jedině rozlepit. Ale prodávají se náhradní čiré plasty takže to nějak pude. Skuz prohledat forum někde se tady už jednou diskutovalo o čištění světel. Zkus to vyčistit tou dírou pro žárovku vatu na špejli. Kde jsi viděl náhradní čiré plasty na facelift? Docela by se mi hodili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 radsej zisti ako sa tie faceliftove skladaju dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Někde jsem tu četl, že jsou slepené, že jedině rozlepit. Ale prodávají se náhradní čiré plasty takže to nějak pude. Skuz prohledat forum někde se tady už jednou diskutovalo o čištění světel. Zkus to vyčistit tou dírou pro žárovku vatu na špejli. Kde jsi viděl náhradní čiré plasty na facelift? Docela by se mi hodili Přidávám se, tak by se mi hodily plastové skla na MR02, mám tam pavučiny/praskliny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Přidávám se, tak by se mi hodily plastové skla na MR02, mám tam pavučiny/praskliny... To sme dva s prasklinama . Akorát mám obavy, že se Zabiak spletl a myslel čirý plasty na světla před faceliftem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Nespletl fakt jsem je tam viděl stály litr. Na jméno firmy si nemůžu vzpomenout něco jako eriny, ale ten název je jinak maj takový nic moc webovky a prodávají a vyrábějí autodoplňky určitě to někdo víte. A taky prodávají číré plasty na předfacelift a spoutu lidí si to dalo na obyč světla a pak jim to svítilo nahovno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Nespletl fakt jsem je tam viděl stály litr. Na jméno firmy si nemůžu vzpomenout něco jako eriny, ale ten název je jinak maj takový nic moc webovky a prodávají a vyrábějí autodoplňky určitě to někdo víte. A taky prodávají číré plasty na předfacelift a spoutu lidí si to dalo na obyč světla a pak jim to svítilo nahovno. Nemyslíš ellri.cz? Ty mají tyhle plasty, ale jen do 8/00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Nemyslíš ellri.cz? Ty mají tyhle plasty, ale jen do 8/00 Už jsem to našel http://www.ellri.cz/ a máš pravdu byl to omyl protože tam mají fotku faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 takze čire predne svetla su nerozoberatelne, lepene a neda sa na ne zohnat ten predny plast lebo ho nikto nevyraba. To sa mi niak nezda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.