shockteq Vloženo 1. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2024 Ahoj, mám dotaz, zda jste se někdo pokoušel instalovat plastový kryt ovladače oken u spolujezdce nebo vzadu, případně krytu ovladače sklápění zrcátek ve dveřích řidiče. Vyndal jsem starý poškrábaný kus a chci dát nový, ale ten kryt má po celém obvodu dost tvrdé packy, a absolutně se mi nedaří tam ten kryt dostat. Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2024 len silou a o šťastí plus trochu namazať ... najlepšie je to nevyberať vôbec iba sa doškriabe koženka pod ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 4. Srpen 2024 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2024 Už jsem ho tam dostal, chtělo to od horní části začít, a pak z boku šroubovákem pomoct delším packám do otvorů, ale pravda, lepší nevyndavat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.