Přejít na obsah

OII FL TSI RS - větrák spíná po vypnutí motoru a běží až do vybití baterie


ImM1chal

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,

nedávno jsem si pořídil ojetou škodu octavii z roku 2011 (2.0 TSI, 147 Kw) - 177 000 km. Momentálně se mi děje to, že po vypnutí auta se sepne větrák a běží (zvukově na maximální výkon) až do doby než se vybije baterie. Vím, že u některých aut není sepnutí větráku po vypnutí motoru, kór v letních měsících, nijak neobvyklé, nicméně by se to mělo vždy po pár minutách samo vypnout. Není tu někdo, kdo s octavií řešil podobný problém a podělil by se o to, co přispělo k řešení? Technikem mi bylo sděleno, že to pravděpodobně může být nějaké čidlo (chladící kapaliny), relé apod... V nejhorším případě prý výměna komplet větráku. Do servisu mě však objednají až za týden nejdříve možná později a tak bych se alespoň zatím dozvěděl, oč může jít. Ještě doplním, že diagnostika provedená technikem nehlásila nic, a to to zkoušel dvakrát - před jízdou i po ní.
Předem moc děkuji za každou odpověď.

Michal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, po odpojení se klasicky vypne a po připojení baterky se znovu zapne. Dneska už se v jednu chvíli větrák stále dokola zapínal, vypínal a pak už auto nešlo ani nastartovat, nemělo dostatek šťávy, jenom to prostě cvakalo a hlásilo chyby na displeji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk změnil název na OII FL TSI RS - větrák spíná po vypnutí motoru a běží až do vybití baterie

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...