Martin1432 Vloženo 6. Srpna Sdílet Vloženo 6. Srpna Dobrý den,koupil jsem Kodiaka 2021, 2.0 TDI 110kw -chtěl bych se vás zeptat kde zjistím stav Ad Blue někde v menu? -další otázka kdy dolévat až si řekne nebo mohu kdykoliv?Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 6. Srpna Sdílet Vloženo 6. Srpna Můj tip, že někde v menu Vozidlo - Stav vozidla. Doplnit lze asi kdykoli. Vaculík doporučuje nedolívat doplna, já jsem tam fouknul pistoli s automatickým stopem (bedna u Eurooilu) a bez problému, tedy doufám. Výdrž je fakt dlouhá, dle stylu jízdy a velikost nádrže to vydrží dva roky a víc. Jakmile však dojde, po cca 1000km se to zablokuje a nejde nastartovat. Postupuj dle návodu, dá se to kupovat v litrovkách, nebo na stojanu, dle toho, co se píše v manuálu. Je to celkem "žíravina", takže ať to nestříká na kalhoty a lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Srpna Sdílet Vloženo 6. Srpna Adblue ti vydrží v autě 2 roky a více? To bych chtěl vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 6. Srpna Sdílet Vloženo 6. Srpna (editace) Stav Adblue - dojezd se dá zjistit i v aplikaci MyŠkoda. Jinak v autě se pak zjistí i jaké množství se dá načerpat. Je to vlastně jedno kdy se to doplní jen je potřeba dodržet tu max hranici a nedávat víc. Pak při dojezdu kolem 2 tis km (možná i víc) to začne upozorňovat, že je potřeba doplnit. Lepší tankovat na stojanech - levnější cena než kupovat kanystry. Po doplnění nechat chvíli (cca 30 sec) zaplé jen zapalování, aby se s tím systém "popral" Editováno: 6. Srpna, autor: l79 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.