jansk Vloženo 9. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2024 Objednal jsem dodatečné barvy ambientního osvětlení, no po zaplacení a aktivaci ze strany Škody nefunkční, prý na nového Kodiaqa zatím nelze, byť normálně nabízejí přes infotainment v autě a platbu přijmou, dokupoval už někdo? Zvláštní přístup... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_l Vloženo 30. Září 2024 Sdílet Vloženo 30. Září 2024 Zkusil jsem to teď aktivovat na těch 30 dní zdarma a funguje to. Mě by spíš zajímalo, jestli takováto blbost (čti zlodějina) půjde nakódovat. Ale počítám, že je na to ještě brzy, že SW je příliš nový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jansk Vloženo 30. Září 2024 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2024 Tak to musím asi do servisu jelikož jsem po zakoupení beze změny a v aplikaci píše jako placená služba nedostupná... A zlodějna to je každopádně 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laznick Vloženo 14. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2024 V 30. 9. 2024 na 10:20, marek_l napsal: Zkusil jsem to teď aktivovat na těch 30 dní zdarma a funguje to. Mě by spíš zajímalo, jestli takováto blbost (čti zlodějina) půjde nakódovat. Ale počítám, že je na to ještě brzy, že SW je příliš nový? Mno asi to chvilku potrva.. VAG implementoval "SFD2" ochranu pre auta od 2024 a viem, ze aj OBDeleven ma este problemy. Vie iba citat hlavnu riadiacu jednotku, ale zmenit zatial nic. Ale tak, ako pozname z PC sveta, kazda ochrana sa casom da obist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.