Delphin Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna Nepotkal se někdo z vás s dlouhými starty motoru? V zásadě od novoty mi jednou za pár dnů auto nechytne hned, ale točí někdy 5, někdy až 15 s než nastartuje. Mám pocit, že teď je to spíš častější. A nevypozoroval jsem žádnou závislost - někdy je to studený motor, někdy teplý. Někdy dá mnoho startů za sebou v pohodě, někdy si to zopakuje dlouhý třeba už po 5. Když si to promítám zpětně, dělal to i minulý Superb, ale ten tak jednou za pár měsíců. Tam jsem to přisuzoval modernímu dobíjení baterky, ale asi špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna Nech si otestovat baterku. Mohou být nízké otáčky startéru. Jedna z častých závad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 16. Srpna Autor Sdílet Vloženo 16. Srpna Nechám, byť auto má 5 měsíců a dělá to téměř od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Srpna Sdílet Vloženo 16. Srpna Jestli ro je v záruce tak to nahraj a řeš v servisu. Bez nahrávky to nebudou řešit. Tohle nové auto nemůže dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 19. Srpna Autor Sdílet Vloženo 19. Srpna Mám to nahlášeno navíc k servisu po 30 tis. km, tak příští týden uvidím, s čím přijdou. Náhrává se to blbě, to bych musel nahrávat každý start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bilovec Vloženo 21. Srpna Sdílet Vloženo 21. Srpna Tohle se mi stalo cca 5x za 2 roky co mám 147 čku. Taky jsem nevysledoval žádnou souvislost, ale udělalo mi to třeba 2x během týdne, ale pak rok nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 9. Října Autor Sdílet Vloženo 9. Října Teď mám 2.0 TDI 110 kW a za skoro 3 tis km žádný dlouhý start. Jsem zvědav, jak se bude chovat moje 147kW modrá, až mi ji vrátí. Jinak servis samozřejmě nic nenašel, od servisu jsem ujel asi 4 tis. km a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.