Přejít na obsah

“Turbo efekt”, škubání

Doporučené příspěvky

Turbo efekt? 🧐 Je tu spousta zkusenych a treba poradite. Hodne podobneho se tu resilo, avsak nejsem schopen se v tom vyznat. Mam 2.0tdi 2016, 110kW, dnes jsem si poprve vsimnul pri pomale jizde v kolone, ze kdyz jsem mel 2 rychl.stupen a pomale pridaval nad 2000ot/min, ze tam byl usek jako kdyby “turbo efektu”, auto trochu “cuklo”. Stejnou situaci jsem zkousel znovu, zda se mi to nezda a to stejne jsem byl schopen navodit zase. Mirne pridavani plynu a projevilo se to nekde u 2200ot./min. Jako kdyby chvilkove vynechani tahu, jemne “cuknuti”, nazval bych to turbo efektem. Pote pri vice seslapnutem plynu jsem si toho nevsimnul, zvlastni. Jako kdybych tam chytil misto, ktere muze za jistych okolnosti reagovat jinak. U jineho rychl.stupne jsem si toho nevsimnul. Jen me to zarazi a nevim, zda to neni znamka neceho, co je treba resit. Diky za rady a zkusenosti…

update…nekde jsem narazil na to, ze to muze byt senzorem otacek klik.hridele…🧐 mate s tim zkusenost?

Editováno: , autor: goochi
oprava chyb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...