Leden 14, 200718 r VOS a SPSD Praha - nehlasoval jsem nebot neni "vyssi odborne" Upraveno Leden 15, 200718 r od Crake
Leden 14, 200718 r Taky čučím kolik tu máme dlouhodobejch študentů... já jsem strávil rok na SPŠ strojní, pak rok jako kovář-podkovář, pak jsem se vyučil automechanikem, maturitu mám z SOŠ Automobilní zaměření Podnikání v technických povoláních. Tajně doufám, že si ještě nějakou školu přidám, ale pořád není čas..
Leden 14, 200718 r střední průmyslová škola elektrotechnická - obor elektroické počítačové systémy, praha Letos maturita...tak snad
Leden 14, 200718 r Tak pro rozsireni znalosti o universite v Pardubicich I nekolik mych spoluzaku tam pracuje. tož povídej, jakpak se ti spolužáci jmenují? Ty určitě budu znát.
Leden 14, 200718 r tož ještě přidám seznam našeho járu na katedře a jaké jsme měli diplomky: rok 1998 Tomáš Balada: Příprava substituovaných 2-fenyl-4-thiochinazolonů Lukáš Baran: Pokus o syntézu derivátů 1,2,3,5-thiatriazol-4-on-1,1-dioxidu Jiří Hanusek: Příprava substituovaných fenylthiomočovin a jejich cyklizace poskytující deriváty benzothiazolu Oldřich Hrabík: Kinetika a mechanismus hydrolýzy fenyl-N-(2-halogenethyl)karbamatů Petr Šimůnek: Syntetické využití nukleofilní substituce vodíku Jaroslav Šolc: Studium tvorby 3,4-dihydrobenz[e]oxazin-2-onu a 3H-benzoxazol-2-onu z karbamatů Martin Vrba: Příprava a NMR studie tautomerie vybraných fenylazonaftalendiolů Jitka Wolfová: Acidobazické vlastnosti substituovaných naftoových kyselin v nevodných prostředích http://webak.upce.cz/~koch/cz/profil.htm#B http://webak.upce.cz/~koch/
Leden 15, 200718 r Já FPR ZČU. Ale 2 roky v praxi byly přínosnější než 5 ve škole Jinak, že je v Perníkově univerzita jsem zjistil před 3 roky když tam šla získávat vědomosti moje drahá polovička
Leden 15, 200718 r trošku by jste mohli tady ty zkratky alespoň osvětlit, protože dost zkratek netuším, co znamenají.
Leden 15, 200718 r trošku by jste mohli tady ty zkratky alespoň osvětlit, protože dost zkratek netuším, co znamenají. To je právě maskování
Leden 15, 200718 r Jinak co se týče úspěšnosti na FCHT, tak z nastoupivších lidí do prváku se probojuje do promoce jen cca 40% studentů. Zbytek odpadne v průběhu prvních 3 let. Alespoň za mých studií tomu tak bylo. Za nás se říkalo: Víš proč vznikla fakulta ekonomicko správní? Aby si ji mohli chemici vystudovat o volnu po zkouškovým. Vím, že pár lidí zběhlo na chemičárnu do Prahy, protože tam to bylo snazší. Jak je to dneska, to nevím, dneska už maj nějakej posranej bodovej systém, kterýmu nehovím.
Leden 15, 200718 r Hele, každá vejška je těžká.......nééé jen ta perníková Za nás to tak na UPce platilo. Rozhodně se obtížnost FCHT nedala srovnávat s obtížností FES, čímž se ani FESáci netajili, jak je to u nich v pohodě. Souhlasím, že žádná škola není "zadarmo", jen něco je náročnější.
Leden 15, 200718 r střední + vyšší střední+vysoká Karlův učnák /Mgr.za jménem Dz/ a jde to bez zkratek Upraveno Květen 4, 200916 r od Sejis
Leden 15, 200718 r Jak šel čas: SOUE v Brně, ESF MU Brno, FaME UTB Zlín ty jsi na FAMEcku???jsem kolega,i kdyz trochu jiny obor FAI
Leden 15, 200718 r jinak kdyz jsem byl na středni tak nase skole mela zkratku: SPSN SOU A OU v BPH pokud nekdo chce,mohu objasnit
Leden 16, 200718 r SOŠ STAVEBNÍ - POZEMNÍ STAVITELSTVÍ, dále pak VŠCHT - TECHNOLOGIE A OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.