Vaša Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 moje střední s maturou asi nemá zkratku nebo že by ? MEZ na COPT v KM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) VOS a SPSD Praha - nehlasoval jsem nebot neni "vyssi odborne" Editováno: 15. leden 2007, autor: Crake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 souaou http://www.souaou.cz/cze/about/basic/ od komína co by kamenem dododil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 VŠB TU OV strojní, katedra robototechniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) jinak ty zkratky jsou fakt maras Editováno: 14. leden 2007, autor: brunoos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 sakra je to tu samej inzenyr! ...Spš-K a sou sos ss kanada ..hi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Taky čučím kolik tu máme dlouhodobejch študentů... já jsem strávil rok na SPŠ strojní, pak rok jako kovář-podkovář, pak jsem se vyučil automechanikem, maturitu mám z SOŠ Automobilní zaměření Podnikání v technických povoláních. Tajně doufám, že si ještě nějakou školu přidám, ale pořád není čas.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 střední průmyslová škola elektrotechnická - obor elektroické počítačové systémy, praha Letos maturita...tak snad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Tak pro rozsireni znalosti o universite v Pardubicich I nekolik mych spoluzaku tam pracuje. tož povídej, jakpak se ti spolužáci jmenují? Ty určitě budu znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 tož ještě přidám seznam našeho járu na katedře a jaké jsme měli diplomky: rok 1998 Tomáš Balada: Příprava substituovaných 2-fenyl-4-thiochinazolonů Lukáš Baran: Pokus o syntézu derivátů 1,2,3,5-thiatriazol-4-on-1,1-dioxidu Jiří Hanusek: Příprava substituovaných fenylthiomočovin a jejich cyklizace poskytující deriváty benzothiazolu Oldřich Hrabík: Kinetika a mechanismus hydrolýzy fenyl-N-(2-halogenethyl)karbamatů Petr Šimůnek: Syntetické využití nukleofilní substituce vodíku Jaroslav Šolc: Studium tvorby 3,4-dihydrobenz[e]oxazin-2-onu a 3H-benzoxazol-2-onu z karbamatů Martin Vrba: Příprava a NMR studie tautomerie vybraných fenylazonaftalendiolů Jitka Wolfová: Acidobazické vlastnosti substituovaných naftoových kyselin v nevodných prostředích http://webak.upce.cz/~koch/cz/profil.htm#B http://webak.upce.cz/~koch/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Já FPR ZČU. Ale 2 roky v praxi byly přínosnější než 5 ve škole Jinak, že je v Perníkově univerzita jsem zjistil před 3 roky když tam šla získávat vědomosti moje drahá polovička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 VUT v Brně, FEKT UEEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 ty voe, to sou zkratky Tak ja SOUT a VOS-KH TaA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 trošku by jste mohli tady ty zkratky alespoň osvětlit, protože dost zkratek netuším, co znamenají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 trošku by jste mohli tady ty zkratky alespoň osvětlit, protože dost zkratek netuším, co znamenají. To je právě maskování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Jinak co se týče úspěšnosti na FCHT, tak z nastoupivších lidí do prváku se probojuje do promoce jen cca 40% studentů. Zbytek odpadne v průběhu prvních 3 let. Alespoň za mých studií tomu tak bylo. Za nás se říkalo: Víš proč vznikla fakulta ekonomicko správní? Aby si ji mohli chemici vystudovat o volnu po zkouškovým. Vím, že pár lidí zběhlo na chemičárnu do Prahy, protože tam to bylo snazší. Jak je to dneska, to nevím, dneska už maj nějakej posranej bodovej systém, kterýmu nehovím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Hele, každá vejška je těžká.......nééé jen ta perníková Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Jak šel čas: SOUE v Brně, ESF MU Brno, FaME UTB Zlín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Hele, každá vejška je těžká.......nééé jen ta perníková Za nás to tak na UPce platilo. Rozhodně se obtížnost FCHT nedala srovnávat s obtížností FES, čímž se ani FESáci netajili, jak je to u nich v pohodě. Souhlasím, že žádná škola není "zadarmo", jen něco je náročnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 (editace) střední + vyšší střední+vysoká Karlův učnák /Mgr.za jménem Dz/ a jde to bez zkratek Editováno: 4. Květen 2009, autor: Sejis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 (editace) one-man show? Editováno: 15. leden 2007, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Jak šel čas: SOUE v Brně, ESF MU Brno, FaME UTB Zlín ty jsi na FAMEcku???jsem kolega,i kdyz trochu jiny obor FAI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 jinak kdyz jsem byl na středni tak nase skole mela zkratku: SPSN SOU A OU v BPH pokud nekdo chce,mohu objasnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 SPŠ strojnická Hradec Králové a pak aby toho nebylo málo SSOŠPP Delta Pardubice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 SOŠ STAVEBNÍ - POZEMNÍ STAVITELSTVÍ, dále pak VŠCHT - TECHNOLOGIE A OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.