Kajman Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 -Obchodna akademia -Pravnicka fakulta UK Bratislava -právnik Kolega... PrF MU Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 SPŠS VHS - Střední průmyslová škola stavební vodohospodářské stavby Lipník nad Bečvou hlásil jsem se i na Vysokou školu úřadu práce...ale tam jsem byl jenom chvilku...moc se mi tam nelíbílo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 22. Květen 2009 Sdílet Vloženo 22. Květen 2009 SOUA Holice - autoelektrikar SSA Vocelova Hradec Kralove - autoelektronika VUT FEKT AMT - Bc VUT FEKT EVM - Ing asi pristi rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Béda Čech Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Střední lesnická škola v Trutnově a za rok snad Bc. a za tři snad Ing. na MZLU v Brně (konkrétně Lesnická a dřevařská fakulta, obor lesnictví) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 LFUP, ale vzdělání je velice relativní..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 23. Květen 2009 Sdílet Vloženo 23. Květen 2009 Asi jako vsechny ostatni veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 zatím gympl, no a za 2. roky snad Bc. Ostravská Univerzita, měl jsem dlouhodobou pauzu, ale teď to doháním jak jen se dá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 vyučenáááá keramičkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 27. Květen 2009 Sdílet Vloženo 27. Květen 2009 SOUs Škoda Auto a.s. - mechanik elektronik s maturitou ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 28. Květen 2009 Sdílet Vloženo 28. Květen 2009 Tak taky neco pridam A pridam i vysvetleni zkratek DG Kralupy n. Vlt. (Dvorakovo gymnazium) -> Mgr @ UK - MFF - M - TP (Univerzita Karlova - Matematicko-fyzikalni fakulta - Matematika - Teorie pravdepodobnosti) -> Bc @ CVUT - FD - PP (Ceske vysoke uceni technicke - Fakulta dopravni - Profesionalni pilot) A uvazuje se o bud o Ing na CVUT FD nebo nejakem PhD Ale to mooozna kdyz bude dost vule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 31. Květen 2009 Sdílet Vloženo 31. Květen 2009 Matika můj věčný nepřítel, do dneška jsem nepochopil sin, cos, tan, a to jsem maturoval z matiky a udělal technickýho Bc., jen doufám že se mě za 14 dnů u státnic nezeptají ... přeci jenom Ing. technického směru by to měl vědět ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.