dadacek Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 S tím olejem, mě to teda žere jak potvora.. Ve 12tis dolit olej (upozornění dotem) ted mám 18 a chce zase (upozornuje). Dozvedel jsem se, že je normální 1 deci na tisíc km (takže mi to odpovídá, páč s tím občas jedu trochu rychlej a tak to veme víc oleja..) Resumé: po 6tis km chce litr oleja zase.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Jo MPI-íčka olej žerou. Já jsem doléval po 10000km cca 2dcl. Ale ještě se mi nestalo, aby mi svítila kontrolka nízké hladiny oleje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 skontroluj hadice, tam fakt utika fest oleje , hlavne tu mezi vikem ventilu a dole co odcerpava vypary s filtru , me to zere taky trochu olej pres tyhle hadice , tu nahore jsem opravil zahradni hadici tak uz to neni tak strasne ale do te spodni se mi nechce, to radsi co 5000 ten litrik doleju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 (editace) creck: díky za radu, ale sám se do toho asik ještě pouštět nebudu.. No pokud to leješ co 5tis, tak to su ještě teda v klidu (zase tam doleju a při 30tis se stejně bude dávat celej novej že..) Bylo mi to divný, ale jak říkám dozvěděl jsem se, že to je normální. Lancelot: nedolívám průběžně, ani moc nekontroluju.. ono totiž záleží jak kde stojím, stačí trochu kopeček nahoru či dolů a stěžuje si na olej, pak tejden stojím na rovince a šup, jaksi mu ten olej nechybí takže prostě jak nahlásí, mrknu jak je na tom reálně a kdyžtak koupím, doleju.. Editováno: 3. Srpen 2008, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 to dadacek: Já kontroluji akorát před delšími cestami. Olej vozím pořád sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Ja mam AKL, 217kkm, od zacatku leju 5W40 a zatim olej dolejvat nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 debata o xenonech přesunuta sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Omlovám se všem,jestli se opakuji ale pomůžu si, když mu dám Natural 98, jde něco poznat ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 leda na tvý peněžence... jinak rozhodně ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 stejně je to zvláštní, lidi se tu předhání o co nejnižší spotřebu a pak rvou do auta zbytečně drahý benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tak chcete šetřit anebo utrácet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) stejně je to zvláštní, lidi se tu předhání o co nejnižší spotřebu a pak rvou do auta zbytečně drahý benzín Ptám se proto,že cena leze dolů a všiml jsem si,že u nás v Makru mají N98 jen o korunu dráž,tak bych ho testl Editováno: 14. Srpen 2008, autor: petrenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jenže u pořádného motoru Ti při používání N98 spotřeba oproti N95 klesne, takže neutrácíš víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 ale Mischo, to není zrovna případ MPI... nemyslíš? jinak špatný motor to podle mě rozhodně není... ale prostě mu stačí N95 a N98 mu nic nepřinese! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tak tak, mischa aji vorlik maji pravdu, do MPi je N98 zbytecny, ale pokud chces na nadrzi utratit o 50 kc vic tak si ho kup, nic tim nepokazis, ale taky nic neziskas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tak aspoň je mi jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tak přihodím podobný dotaz..zkoušel jste někdo už tu Carreru 95 od OMV? vyjde to taky o cca 50 Kč na nádrži víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Jo, já tuhle 10 l na dálnici když široko daleko nebylo nic jiného, ale žádný extra efekt jsem nepoznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 ale ta Carrera je 100 ne? nebo dělaj i 95? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 95 i 100. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 aha... a proč není i 98? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tak nechápu, proč ta stránka nejde vložit..ani jako odkaz, dokonce nechodí ani jako celá vložená adresa Každopádně je to na stránkách www.omv.cz v sekci Pohonné hmoty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrenka Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Die gewünschte Seite kann nicht angezeigt werden. nějak to nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 posledni dobou se nejak prestavam potkavat s 98 benz. tak beru 100ku a to jak od shellky tak OMV .... myslim ze OMV je o nejakej ten petak levnejsi ale spis jezdim na shell ale rozdil mezi temahle 100ma bude prt prt nic.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Ovidi, jen dotaz... proč nejezdíš na N95, když je levnější a ta N98 bo 100 ti k ničemu nepomůže??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.