Srpen 3, 200817 r S tím olejem, mě to teda žere jak potvora.. Ve 12tis dolit olej (upozornění dotem) ted mám 18 a chce zase (upozornuje). Dozvedel jsem se, že je normální 1 deci na tisíc km (takže mi to odpovídá, páč s tím občas jedu trochu rychlej a tak to veme víc oleja..) Resumé: po 6tis km chce litr oleja zase..
Srpen 3, 200817 r Jo MPI-íčka olej žerou. Já jsem doléval po 10000km cca 2dcl. Ale ještě se mi nestalo, aby mi svítila kontrolka nízké hladiny oleje.
Srpen 3, 200817 r skontroluj hadice, tam fakt utika fest oleje , hlavne tu mezi vikem ventilu a dole co odcerpava vypary s filtru , me to zere taky trochu olej pres tyhle hadice , tu nahore jsem opravil zahradni hadici tak uz to neni tak strasne ale do te spodni se mi nechce, to radsi co 5000 ten litrik doleju
Srpen 3, 200817 r creck: díky za radu, ale sám se do toho asik ještě pouštět nebudu.. No pokud to leješ co 5tis, tak to su ještě teda v klidu (zase tam doleju a při 30tis se stejně bude dávat celej novej že..) Bylo mi to divný, ale jak říkám dozvěděl jsem se, že to je normální. Lancelot: nedolívám průběžně, ani moc nekontroluju.. ono totiž záleží jak kde stojím, stačí trochu kopeček nahoru či dolů a stěžuje si na olej, pak tejden stojím na rovince a šup, jaksi mu ten olej nechybí takže prostě jak nahlásí, mrknu jak je na tom reálně a kdyžtak koupím, doleju.. Upraveno Srpen 3, 200817 r od dadacek
Srpen 14, 200817 r Autor Omlovám se všem,jestli se opakuji ale pomůžu si, když mu dám Natural 98, jde něco poznat ? dík
Srpen 14, 200817 r stejně je to zvláštní, lidi se tu předhání o co nejnižší spotřebu a pak rvou do auta zbytečně drahý benzín
Srpen 14, 200817 r Autor stejně je to zvláštní, lidi se tu předhání o co nejnižší spotřebu a pak rvou do auta zbytečně drahý benzín Ptám se proto,že cena leze dolů a všiml jsem si,že u nás v Makru mají N98 jen o korunu dráž,tak bych ho testl Upraveno Srpen 14, 200817 r od petrenka
Srpen 14, 200817 r Jenže u pořádného motoru Ti při používání N98 spotřeba oproti N95 klesne, takže neutrácíš víc.
Srpen 14, 200817 r ale Mischo, to není zrovna případ MPI... nemyslíš? jinak špatný motor to podle mě rozhodně není... ale prostě mu stačí N95 a N98 mu nic nepřinese!
Srpen 14, 200817 r Tak tak, mischa aji vorlik maji pravdu, do MPi je N98 zbytecny, ale pokud chces na nadrzi utratit o 50 kc vic tak si ho kup, nic tim nepokazis, ale taky nic neziskas...
Srpen 14, 200817 r Tak přihodím podobný dotaz..zkoušel jste někdo už tu Carreru 95 od OMV? vyjde to taky o cca 50 Kč na nádrži víc..
Srpen 14, 200817 r Jo, já tuhle 10 l na dálnici když široko daleko nebylo nic jiného, ale žádný extra efekt jsem nepoznal.
Srpen 14, 200817 r Tak nechápu, proč ta stránka nejde vložit..ani jako odkaz, dokonce nechodí ani jako celá vložená adresa Každopádně je to na stránkách www.omv.cz v sekci Pohonné hmoty
Srpen 15, 200817 r posledni dobou se nejak prestavam potkavat s 98 benz. tak beru 100ku a to jak od shellky tak OMV .... myslim ze OMV je o nejakej ten petak levnejsi ale spis jezdim na shell ale rozdil mezi temahle 100ma bude prt prt nic..........
Srpen 15, 200817 r Ovidi, jen dotaz... proč nejezdíš na N95, když je levnější a ta N98 bo 100 ti k ničemu nepomůže???
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.