Tom336 Vloženo 20. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2009 Tak asi jo ale aj tak je to divný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Je tu ještě jeden problém.Když auto jede na volnoběh tak cosi jako by cvaká na straně od rozvodu.Co to može být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotik Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Ad olej - u novyho auta jsem hladinu nekontroloval. Po 3tis km se rozla oranzova kontrolka. Dolil jsem litr az k maximalni rysce. Ted 10tis km a hladina ok netreba dolit. Takze zrejme ve skodovce setri pri vyrobe daji minimum co to da, pri zabehu novyho motoru si to krapet vezme a pak je asi klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2009 Fotik: a já si spíš myslím, že top je ta klasická věc co se tu už řešila aneb litr dolití mezi serviskami.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 zdravím, nemáte někdo optimalizovaný soft od CIMBU? Od sportmotoru jsem tady někoho našel ale cimbu nic. Z Octavek I tam teď jeden člen byl, psal že je moooc spokojen. Na víkend jsem se k němu obejdal (chip + čištění klapky) tak pak poreferuju jak to fičí docela se těším. Psal že koníky to žádné nepřidá, že jen upravuje přechodové stavy a tím by měla klesnou spotřeba a zlepšit se pružnost. Ale taky napsal že každý kdo si to pak projížděl se divil jak to jede a ptali se jaký je nárůst výkonu, nevěřili že je to prý stejné ... tak uvidím jestli něco poznám Čištění klapky si nechám dělat pro klid duše a říkal že to rád udělá a aspoň si bude jistý že je klapka správně nastavená. Držte palce ať to vyjde a já se ozvu jak se to projevilo na pružnosti a spotřebě. Jezdím furt stejnou trasu kterou mám najetou takže to okamžitě poznám. Doteď 5,4l/100km trasa HK - brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Kolik za to chcou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Cimbu je profesional, tak jsem si u nej delal 1.6-ku a opravdu to pocitove jede svizneji a lepe. Co se tyka spotreby tak ta sla tak o 0.5l niz. Tu klapku si u nej urco nech udelat, protoze tak rada u 1.6-ek pak umira. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 Kdyz ja cipoval v kvetnu 2006, tak mi Mr. Cimbu rikal, ze to nechce delat, protoze mu 1,6ka nejak nejde, tak koukam, ze neco nakonec prece vykoumal, sikula Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 22. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2009 A bavíme se tu o OIIkách nebo O1? Přecejenom je to rozdíl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 (editace) - bavíme se tu o motoru 1.6 75kW BQF a ty jsou v OI i OII - nebavíme se ale o zvýšení výkonu ale pouze o optimalizaci softu pro zlepšení přechodových stavů zvyšovat výkon p.Janda z Cimbu prý né že neumí, ale prostě to nemá smysl - to Bladik tak to sem rád že jsi mě podpořil, taky si od toho slibuji lepčí pružnost a menší papavost (0,5l by bylo super ale v to ani nedoufám) - cena je normálně na stránkách Cimbu, tuším kolem 2000,- s DPH + 500 za vyndání čištění a nastavení klapky Editováno: 23. Červenec 2009, autor: KarlosTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 a nevite o nekom kdo by tohle dela v moravskoslzskem kraji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 - tak já jsem z jižní moravy a jsem ochoten tam dojet, není to taková dálka - o nikom blíž ani nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 a jel jsi s takto upravenym autem? Je to poznat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Je to poznat, to auto proste reaguje jinak, ziveji a i dle meho prvniho dojmu se trosku zvedl vykon, ale spis to je tim ze motor jinak reaguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 u tehle upravy se asi clovek nemusi bat ze by to snizovalo zivotnost motoru nebo spojky ze jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 No tak spojka bude urcite nedotcena a motor se tim take nema jak poskodit. Cimbu vi co dela ma toho za sebou uz hodne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 A co takhle chlapi zase dohodnout něco hromadnějšího a z toho by mohla být slevička.. Každopádně já teď uvidím jak to bude s penězma zatím furt jenom všude platím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 No tak ja bych stejnak cipoval 1.8, ale to je takova palka ze i ta sleva by byla malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drastys Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Ja asi fakt zvazim jestli si neudelam vylet do Cimbu ... i kdyz je to pekna streka :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 23. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2009 Tak ale jak jsem psal, nebylo by špatné to nějak dohoukat.. a nevím proč, ale až v poslední době jsem si zvykl ten motor "točit" a jezdím aji za míň než s tím mým předchozím stylem, co hodně připomínal naftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 Zdravím, od soboty mám soft od pana Ing. Jandy z Cimbu. Popisuju o tom zde http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...0&start=100 takže můžete zavítat i mezi old school OI ve zkratce: - jede to rozhodně lépe !!! pocitově zvýšení výkonu - lehčeji se vytáčí, žádné prodlevy ani dušení, řekl bych tišší a kulatější běh - spotřeba +/- stejná ale víc na to šlapu. Jinak odhaduju 0,1-0,2 na delších tratích, do 0,5l ve městě. Rozhodne dotankování. - cena lidová - čištění klapky + soft = 2000,- bez dokladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 To zní zajímavě Co prosímtě obnáší bez dokladu.. krom toho, že to Cimbu nedaní ? Já dneska už nekoupím ani rohlíky bez dokladu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 27. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2009 (editace) bez dokladu = že jsem nedostal žádnej papír a on samo nedaní záruka je tak nějak ústní i když si stejně nedovedu přčedstavit co bych reklamoval p.Janda je navíc velmi ochotný a nevěřím že by se k tomu nepostavil kdyby byly problémy jooo a dostal jsem vlastně samolepky "Cimbu motorport" a ty nikdo kdo u něj nebyl nemá :) Editováno: 27. Červenec 2009, autor: KarlosTDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 tak jsem našel jednu fotku modernizované 1.6 bez krytu. je to Seat Altea a ti asi šetří Sací potrubí je sterjné jako u 75kW v OI, jediný rozdíl kterého jsme si všiml je tedy odbouraná váha vzduchu. Vššchny ostatní trubičky odvětrání a sání jsou stejné ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 váha vzduchu??? na motory jsem laik... ale myslel jsem si, že váhu vzduchu mají jenom turbo motory.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.