Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zkoušel jste prosím někdo přidat další nové vlastní tlačítko u řadící páky.

Kde jste případně sehnali toto tlačítko, šlo takto vyměnit jen jedno?

Rád bych tam připojil ovládání vrat, tzn byl by tam někde i schovaný ovladač a jen od něj napojené kontakty :)

image.thumb.png.696376887c95ff27478528375a6d75f3.png

Přesně na tohle se také chystám, jen čekám až mi skončí záruka. Jenom jsem ještě neviděl všechna tlačítka obsazená a jestli půjdou rozpohybovat ty pevný zatím nevím.

netřeba nic takového dělat, buď bych dal dotykové tlačítko pod plast, např. jak je zámek dveří, ideální je však otevírání přes modul od Jablotronu, co tu několik lidí psalo a čím jsem se nechal motivovat, není ani potřeba mít jablotron zabezpečovačku, lze to autonomně, mě to Ferda napojil na volný výstup BCM, k čemu dokódoval, že světelná houkačka = impluls na ten modul Jablotronu, obojí je zcela skryté a netřeba kupovat nové ovladače, když tak SZ

Ten spinac se da koupit lechce zapojit.... 

• Autor
před 13 hodinami, Petr Svetr napsal:

netřeba nic takového dělat, buď bych dal dotykové tlačítko pod plast, např. jak je zámek dveří, ideální je však otevírání přes modul od Jablotronu, co tu několik lidí psalo a čím jsem se nechal motivovat, není ani potřeba mít jablotron zabezpečovačku, lze to autonomně, mě to Ferda napojil na volný výstup BCM, k čemu dokódoval, že světelná houkačka = impluls na ten modul Jablotronu, obojí je zcela skryté a netřeba kupovat nové ovladače, když tak SZ

Já to popravdě plánoval přes Air dálkový ovladač  od Loxone a dál už integrací Loxone - Hormann.
Chápu dobře že to pak jde namapovat na cokoliv, třeba probliknutí dálkových světel? Ale jinak to samotné tlačítko by asi v pohodě stačilo :)

• Autor

P2P: ok díky a tzn stačí koupit jedno takové tlačítko? a vymění se jen jedno? je tam někde dost místna pro schování ovladače? mám trochu větší není od vrat ...

nasle jsem treba jen tuto listu, nevim jestli se jedno tlacitko musi vymenit a nebo se da jen neco pod tuto listu?
https://pouzitedily.cz/p/19832-skoda-superb-3-lista-vybavy-s-tlacitky-esp-mode-start-stop-3v1927238n/

image.thumb.png.307c85067138852e177eb82ca895cd6b.png

Upraveno od marekzerzan

Kup si stranu kde nemas tlacitko... Vrch se da prehodit, vypinac musis malinko upravit... Jsou tam takove zalisky, nic hrozneho... Udelal jsem si to taky...

• Autor

Dal bych to asi nalevo nahoru, aby to bylo dobre pristupne ze strany ridice.

Nemas nekde prosim co presne koupit? Jako ze jeden mechanismus tlacitkoma co dam pod tu krytku co je videt?

20240908_163642.jpg

3V1927132N 

napr

Ahoj, ty moduly tlačítek mám náhradní. Rozebrat to jde, rozpohybovat tlačítko jde také (stačí odříznout z tlačítka výstupek, který jeho pohyb blokuje). Ale není pod těmi předními tlačítky mikrospínač, takže ho tam jen nabastlit a vytáhnout kontakty nějak bokem. kdyby byl zájem, tak to můžu večer rozebrat a vyfotit.

Nebo koupit toto: https://www.aliexpress.com/item/1005002563740749.html?spm=a2g0o.productlist.main.41.5ea0LrxxLrxxqi&algo_pvid=73b48918-95e6-4f70-ba56-dc820f98b87e&algo_exp_id=73b48918-95e6-4f70-ba56-dc820f98b87e-20&pdp_npi=4%40dis!CZK!867.43!815.38!!!266.81!250.80!%40211b8f9a17258708167228856e1d0e!12000021167234219!sea!CZ!828680627!X&curPageLogUid=YduuxJ02ewBg&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

Tam budou mikrospínače i na těch předních tlačítkách, pak to jen popřehazovat. Ale nemám s tím zkušenost, jak to číňan tam vymyslel.

mikrospinac predelas z jine pozice... tlacitko opravdu staci oriznout

Mikrospínače už mám nachystané, snad tam půjdou na výšku, čekám jen na konec záruky 😉

20240910_130613.JPG

• 3 měsíce později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.