SiTo Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Omlouvám se asi to tu někde je ale nemůžu to najít Prosím, jak sundám řadičku z tyče? je tam nějaký kovový kroužek který se otáčí ale řadičkou nejde točit ani vytáhnout. Díky hoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 ten kovovej kroužek musíš roztáhnout a pak ti půjde ta řadíčka dolů. je to věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SiTo Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Gil a Jendo, díky za rady, dílo bylo dokonáno ale ten kovový okroužek šel kur... zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 SiTo> Az to budes delat po nekolikate, tak ti to neprijde zas tak hrozne , ale poprve jsem taky nadaval jak cert . Chce to hlavne to spravne naradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Poraďte mi,hýbe se mi ručka řadicí páky tak,že s ní můžu otáčet na obě strany. Zvedl jsem manžetu a tam jsem na konci ručky našel plechový kroužek,který nevím jak mám utáhnout a tím zamezit protáčení. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Poraďte mi,hýbe se mi ručka řadicí páky tak,že s ní můžu otáčet na obě strany.Zvedl jsem manžetu a tam jsem na konci ručky našel plechový kroužek,který nevím jak mám utáhnout a tím zamezit protáčení. Díky ručku naraž a ten kroužek stáhni kleštěma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RLP Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Jakýma kleštěma,kombinačkama to nepůjde a štípačkama to přecvaknu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Jakýma kleštěma,kombinačkama to nepůjde a štípačkama to přecvaknu!! já to vždy dělal štípačkama a je to dost festoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 skus s kliestami na klince ja som to tym urobil a tu radiacu paku sa neboj narazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 jsou na to spesl kleste, ale stipackama udelas to same Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 alebo daj ten kruzok prec, a daj tam eska pasku, jak to ma profor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 jj presne jak radi tady clenove..normalne kombinacky a je to..nejak to pritahni a bude to..drzi to jako svina.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fidelek Vloženo 28. Září 2006 Sdílet Vloženo 28. Září 2006 když jí narazíš tak se nehne....a ten kroužek to jen zajistí a už na to nemusíš myslet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Co tam mas za paku? Original se prece protacet nemuze, protoze je uvntir drazka, ktera to nedovoli i kdybys tam ten krouzek nemel vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedanus Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Co tam mas za paku? Original se prece protacet nemuze, protoze je uvntir drazka, ktera to nedovoli i kdybys tam ten krouzek nemel vubec. No jak jsem koupil new fabuli tak ještě cestou domů se mi ta páka taky protáčela, ale stačilo jen pořádně narazit a je už OK. Protáčela se tak asi 10 mm do leva a do prava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Co tam mas za paku? Original se prece protacet nemuze, protoze je uvntir drazka, ktera to nedovoli i kdybys tam ten krouzek nemel vubec. pretacat uplne sa nemoze, ale je tam urcita vola aj ked to ma tu drazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 na tej tyčke je na konci taky prelis dovnutra ktory ma zabraniť pretaťaniu a cca v strede je vybruseny veniec do ktoreho zapadne plast ručky ktory zacvakneš tou sponou - ja som tam dal velku čiernu eskapasku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Září 2006 Sdílet Vloženo 29. Září 2006 Bobíku ty dělaš nějakou očistu v profilu? Kdepak máš Bobika z avataru a pak tvé podpisy taky nejsou od věci, tak se koukej polepšit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knix Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Ahoj všem, už to tu bylo asi mnohokrát napsáno, ale nevíte kde se dá koupit chromová řadící páka pro Fabii? Díky moc Jakub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Ahoj všem,už to tu bylo asi mnohokrát napsáno, ale nevíte kde se dá koupit chromová řadící páka pro Fabii? Díky moc Jakub umrem,alebo skor umre daktory moderator... 1.Skus sekciu Bazar-Predam 2.V kazdej autorizovanej predajni Skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 je to asi 2 témata pod tím tvým: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9306 ..................ale jseš tu novej tak se to dá pochopit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 ikdyž oproti Bemovi jsem i já nováček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knix Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Díky, ale v bazaru nic neni a dávat za to 1200,- se mi nechce. Neví někdo kde by se dala sehnat na netu, v nějakym e-shopu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Tady je za 980, což není o moc levnější, ale aspoň něco. Zato rukojeť ruční brzdy v kůži má pěknou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 a co treba TADY ? zkus napsat Smahonymu, treba jeste nejaky ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.