Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim, dnes som zistil, ze na mojom Skoda Rapid 2013 mam isofix iba stitky na sedackach, ale realne tam nic nie je. 😁 Tak sa chcem informovat, ci sa da isofix namomtovat dodatocne alebo treba vymenit celu sedacku a kolko to priblizne vyvhadza. Videl som iba nejaky drziak ma isofix, ale chcem to mat ako original.

Dakujem za rady 

Vloženo
Před hodinou, Polo987654 napsal:

Tak som to odfotil. Ako je vidietbna fotke tak tam naozaj nic nie je. Iba stitok isofix. Malo by to byt na operadle a to som aj sklapal a nic som tam nenasiel. Rozmyslam nad niecim takymto https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/8t0881545-drziak-isofix-skoda-45452.html ale 76 eur sa mi vzda dost. 😊

IMG_20240923_080209.jpg

To čo si ty poslal, sa dodatočne montuje na prednú spolujazdcovú sedačku a neexistuje kompatibilita s Rapidom. Štandard ako je písané, sú oka na zadných sedadlách.

Vloženo (editace)

Je to hodně skryté, ale hlavně je úzká štěrbina v čalounění a bál jsem se že ho rozervu úchytem sedačky a taky jsem konečně pochopil na co je zezadu TOP TETHER 😉

Editováno: , autor: ben06

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...