Polo987654 Vloženo 21. Září Sdílet Vloženo 21. Září Zdravim, dnes som zistil, ze na mojom Skoda Rapid 2013 mam isofix iba stitky na sedackach, ale realne tam nic nie je. 😁 Tak sa chcem informovat, ci sa da isofix namomtovat dodatocne alebo treba vymenit celu sedacku a kolko to priblizne vyvhadza. Videl som iba nejaky drziak ma isofix, ale chcem to mat ako original. Dakujem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 21. Září Sdílet Vloženo 21. Září Nič netreba dodatočne montovať, ten isofix tam je od výroby. V čalúnení sedačky sú štrbiny ktoré vedú k okam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Září Sdílet Vloženo 22. Září Isofix tam je, nicméně hodně utopený v čalounění. Předělával jsem sedačku pro vnuka z letitého Golfa do Rapida 2019 a byl to napoprvé dost boj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo987654 Vloženo 23. Září Autor Sdílet Vloženo 23. Září (editace) Tak som to odfotil. Ako je vidietbna fotke tak tam naozaj nic nie je. Iba stitok isofix. Malo by to byt na operadle a to som aj sklapal a nic som tam nenasiel. Rozmyslam nad niecim takymto https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/8t0881545-drziak-isofix-skoda-45452.html ale 76 eur sa mi vzda dost. 😊 Editováno: 23. Září, autor: Polo987654 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo75 Vloženo 23. Září Sdílet Vloženo 23. Září Isofix je skrytý v čalounění - viz obrázek. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo987654 Vloženo 23. Září Autor Sdílet Vloženo 23. Září Diky moc, to som si nevšimol, idem este kuknut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DoubleG Vloženo 23. Září Sdílet Vloženo 23. Září Před hodinou, Polo987654 napsal: Tak som to odfotil. Ako je vidietbna fotke tak tam naozaj nic nie je. Iba stitok isofix. Malo by to byt na operadle a to som aj sklapal a nic som tam nenasiel. Rozmyslam nad niecim takymto https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/8t0881545-drziak-isofix-skoda-45452.html ale 76 eur sa mi vzda dost. 😊 To čo si ty poslal, sa dodatočne montuje na prednú spolujazdcovú sedačku a neexistuje kompatibilita s Rapidom. Štandard ako je písané, sú oka na zadných sedadlách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polo987654 Vloženo 24. Září Autor Sdílet Vloženo 24. Září Diky moc pani. Problem vyrieseny. 😊 Necakal som, ze to bude take skryte. 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. Září Sdílet Vloženo 24. Září (editace) Je to hodně skryté, ale hlavně je úzká štěrbina v čalounění a bál jsem se že ho rozervu úchytem sedačky a taky jsem konečně pochopil na co je zezadu TOP TETHER 😉 Editováno: 24. Září, autor: ben06 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.