Přejít na obsah

Prenastaveni tlačítka na Boleru (TP na AA)

Argetar

Doporučené příspěvky

Niekde na internete som sa stretol s postupom ako premapovať funkciu niektorého tlačidla na App, ktoré by hneď malo spustiť Smartlink. Ale bol to zložitejší postup, nič pre bežného užívateľa.

Inak ten rýchly návrat do AA aj mňa serie, ale už som sa naučil rýchly dvojťukes: Menu -> Smartlink a som späť v AA aj bez toho, aby som sa musel pozerať na rádio.

Editováno: , autor: brrrrm
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

v tomto ma Bolero trosku nevyhodu. ano, existuje moznost premapomat (na vlastne riziko!), ale kym to green menu tam dostanes, tak cesta je zlozita. ak by si mal Amundsen (teda 2 sloty na SD), tak jednoducho len skopirujes do rootu a spustis v radiu ako aktualizaciu. ak dobre chapem, tak pre Bolero to takto lahko nepojde. ale ved skusaj a hraj sa... vsetko na vlastne riziko!!!

https://github.com/olli991/mib-std2-pq-zr-toolbox

Odkaz ke komentáři

Díky za odpověď. Zkoušel jsem apky jako button mapper, který mě např na TV android fungují, ale ty nejsou bohužel kompatibilni s AA. 

Green menu dostat do Bolera bude opravdu oříšek, bez SD vstupu.. Ale díky za nasmerovani. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...