Přejít na obsah

Odmítnutí opravy panoramatické střechy v zákonné záruce


Lolinka12

Doporučené příspěvky

Krásný den všem… Škodovka nám odmítla opravu panoramatické střechy v zákonné záruce (Clona vypadla z pojezdů a natrhla se) střecha téměř nepoužívaná, pouze dle doporučení prodejce, otevírána alespoň 2-3x měsíčně… Škodovka nám odmítla zaplatit opravu, která vyjde na dalších 30k… Nějaká rada, co s tím? Bylo nám řečeno, že jsme ji museli úmyslně poškodit, kdy na tu střechu v životě nikdo nesáhl ani rukou, natož se snažil jí vyndat z pojezdů násilím… Jsme bezradní..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A aké staré máš auto od kúpy?

Lebo treba pozrieť ako to máte v čr. Ale v SR je to tak, že ak sa dobre pamätám v takomto prípade dáš spraviť posudok nezávislý a do 1 roku ide posudok na vrub predajcu automaticky. Po 1 roku si to hradíš s tým, že ak sa preukáže vina u predajcu idú náklady zase na nich a môžeš požadovať preplatenie.

Ak je ten prvý prípad, tak mnohý predajcovia zmenia rétoriku aj bez posudku, ak sú si vedomí, že by neobstáli ich argumenty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pakliže to jeden autorizák zamítnul, resp to zamítl výrobce, tak ve škodovce vidí, že už to jednou zamítli a akorát jinýmu servisu zaděláte na problém. Pakliže je to skutečně takhle, tak se obrátit na zákaznickou linku škodovky s podnětem na stížnost vyjádření k dané opravě. Pak už je na nich jakým způsobem se k tomu postaví přímo oni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...