Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim vás tu všechny teď nedavno sem si koupil ojetou fabii confort-maximalni spokojenost. Jen mam takovej problemek kdyz zamykam auto nikdy mi nebliknou smerovky 1x jak maj. Ale pri otvirani blikaj 2x to je v pradku.

Nevite nekdo co by to mohlo bejt? :huh:

nemáš to správne nakódované, dá sa to totiž vypnúť:)

zožeň niekoho s VAGom alebo zbehni do servisu -_-

• Autor

Myslis jako ze to neni nastaveny v ty RJ (konfortce)

A jeste jeden souvisejici dotaz s tim slysel sem neco o tom ze to umi i alarm jak na to?

Jinak moc dekuju za odpoved..

Pokud bych směl tu maličko přidat nějký ten svůj rozum, potýkal jsem se s tou samou "závadou" neblikání směrovek při zamykání auta dálkovým ovládáním. Postupoval jsem stejným způsobem a to nejprve kontrola nakódování funkce potvrzení uzamčení vozu v ŔJ. Ale volba byla zapnutá. Čili jsem přistoupil k dalšímu zkoumání důvodu nefunkčnosti blikání. Nakonec jsem zajel za kamarádem, který má VAG a pomocí něho jsem to nakonec rozloupl. Po dlouhém hledání jsem v diagnostice zámků dveří našel, že zámek levých zadních dveří nepotvrzuje stav zamčeno. Po dlouhém hledání a rozebírání jsem nakonec našel vadný (uhnilý) konektor ve sloubku B, který vede do zadních levých dveří. Po jeho opravě auto každé zamknutí vesele potvrdí blikáním... -_-

• Autor

To je fakt to by taky mohlo bejt. Diky moc za radu.

Ted budu muset sehnat nekoho kdo i to prohlidne a to bude asi nejtezsi. nikoho takovyho v okoli nemam. A do servisu se mi stim nechce to by zas bylo penez.. NEvite o nekom z okoli Prahy??????

• 1 rok později...

zdraviim ,mam taky probleem, vcera central normal pri zamykanii aj otvaranii blikal , ale dneska rano uz nie, neviete v com moze byt probleem, som tu uplny novacik , len pred dvoma dnami sme to kupili, tak neviem v com by mohol byt probleem , poradte

zdraviim ,mam taky probleem, vcera central normal pri zamykanii aj otvaranii blikal , ale dneska rano uz nie, neviete v com moze byt probleem, som tu uplny novacik , len pred dvoma dnami sme to kupili, tak neviem v com by mohol byt probleem , poradte

asi vadny mikrospinac u niektorych dveri

• Autor
asi vadny mikrospinac u niektorych dveri

No jelikoz mam maxika tak vim ze mikrospinacew jdou protoze signalizujou otevrene dvere ale z toho co sem tu pochopil tak je tam asi jeste jeden spinac kterej signalizuje zamceni ne? v tom pripade bych pak v tomhle videl problem. jednotce to mam taky nastaveny. Takze ted uz jen ten VAG a stourat a stourat. Diky vsem za rady..

• Autor

NO tak hurado prace.

Upraveno od typhoons

• 6 měsíců později...

Jen se zeptám.

Odemykáte pokaždé dálkou nebo i klíčem?

Pokuď klíčkem,tak blikat nebudou.

domino666:Mikrospínač u řidiče má vliv pouze na zamykání a to tím,že dálka nezamkne a ostaní dveře jí nazajmají.

Na ten zapoměň.

'Kubenec' mne bliknu smerovky aj ked zamykam klucom

PS a mimochodom som odpovedal na prispevok predtym, cize na prispevok Feroaaa

Já vím na co jsi odpovídal a na to já jsem reagoval.

Tak mi řekni jak ovlivňuje mikrospínač ve dveřích signalizaci směrovkama přes DO?

Pokuď vím,tak dokuď neukostříš vstupy na BSG, signalizuje zavřené dveře a když bude vadný mikrospínač chová se,tak i při otevřených dveřích.Prostě komfortka do 30s zamkne auto ať se děje co se děje.

Akorát jsem jednou viděl u ROOMSTRA,že pokuď zůstali dveře otevřeny při zamykání,tak neblikal a po zavření zablikal 1x,ale to zase vylučuje mikrospínač,protože když bude vadný,tak nebude převádět.

Mám ŘJK 433E a při klíči směrovky nic nedělaj, jen přes DO.

Upraveno od Kubenec

'Kubenec' no tak asi mas pravdu, mna len napadlo ci to nemoze byt v tom, lebo pri otvorenych dverach to neblika, resp, ani sa to nezamkne

PS ja mam komfortku z FII ;)

Nezamkneš pouze v případě,že zůstanou otevřeny řidičovy dveře.Když zůstanou otevřeny ostaní dveře zamkneš,ale zůstane rozvicený interiér.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.