Přejít na obsah

Origo centrál na dálku

typhoons

Doporučené příspěvky

Pokud bych směl tu maličko přidat nějký ten svůj rozum, potýkal jsem se s tou samou "závadou" neblikání směrovek při zamykání auta dálkovým ovládáním. Postupoval jsem stejným způsobem a to nejprve kontrola nakódování funkce potvrzení uzamčení vozu v ŔJ. Ale volba byla zapnutá. Čili jsem přistoupil k dalšímu zkoumání důvodu nefunkčnosti blikání. Nakonec jsem zajel za kamarádem, který má VAG a pomocí něho jsem to nakonec rozloupl. Po dlouhém hledání jsem v diagnostice zámků dveří našel, že zámek levých zadních dveří nepotvrzuje stav zamčeno. Po dlouhém hledání a rozebírání jsem nakonec našel vadný (uhnilý) konektor ve sloubku B, který vede do zadních levých dveří. Po jeho opravě auto každé zamknutí vesele potvrdí blikáním... -_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 rok později...
zdraviim ,mam taky probleem, vcera central normal pri zamykanii aj otvaranii blikal , ale dneska rano uz nie, neviete v com moze byt probleem, som tu uplny novacik , len pred dvoma dnami sme to kupili, tak neviem v com by mohol byt probleem , poradte

asi vadny mikrospinac u niektorych dveri

Odkaz ke komentáři

asi vadny mikrospinac u niektorych dveri

No jelikoz mam maxika tak vim ze mikrospinacew jdou protoze signalizujou otevrene dvere ale z toho co sem tu pochopil tak je tam asi jeste jeden spinac kterej signalizuje zamceni ne? v tom pripade bych pak v tomhle videl problem. jednotce to mam taky nastaveny. Takze ted uz jen ten VAG a stourat a stourat. Diky vsem za rady..

Odkaz ke komentáři

• o 6 měsíců později...

Já vím na co jsi odpovídal a na to já jsem reagoval.

Tak mi řekni jak ovlivňuje mikrospínač ve dveřích signalizaci směrovkama přes DO?

Pokuď vím,tak dokuď neukostříš vstupy na BSG, signalizuje zavřené dveře a když bude vadný mikrospínač chová se,tak i při otevřených dveřích.Prostě komfortka do 30s zamkne auto ať se děje co se děje.

Akorát jsem jednou viděl u ROOMSTRA,že pokuď zůstali dveře otevřeny při zamykání,tak neblikal a po zavření zablikal 1x,ale to zase vylučuje mikrospínač,protože když bude vadný,tak nebude převádět.

Mám ŘJK 433E a při klíči směrovky nic nedělaj, jen přes DO.

Editováno: , autor: Kubenec
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...