typhoons Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Zdravim vás tu všechny teď nedavno sem si koupil ojetou fabii confort-maximalni spokojenost. Jen mam takovej problemek kdyz zamykam auto nikdy mi nebliknou smerovky 1x jak maj. Ale pri otvirani blikaj 2x to je v pradku. Nevite nekdo co by to mohlo bejt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 nemáš to správne nakódované, dá sa to totiž vypnúť zožeň niekoho s VAGom alebo zbehni do servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Myslis jako ze to neni nastaveny v ty RJ (konfortce) A jeste jeden souvisejici dotaz s tim slysel sem neco o tom ze to umi i alarm jak na to? Jinak moc dekuju za odpoved.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hudecl Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Pokud bych směl tu maličko přidat nějký ten svůj rozum, potýkal jsem se s tou samou "závadou" neblikání směrovek při zamykání auta dálkovým ovládáním. Postupoval jsem stejným způsobem a to nejprve kontrola nakódování funkce potvrzení uzamčení vozu v ŔJ. Ale volba byla zapnutá. Čili jsem přistoupil k dalšímu zkoumání důvodu nefunkčnosti blikání. Nakonec jsem zajel za kamarádem, který má VAG a pomocí něho jsem to nakonec rozloupl. Po dlouhém hledání jsem v diagnostice zámků dveří našel, že zámek levých zadních dveří nepotvrzuje stav zamčeno. Po dlouhém hledání a rozebírání jsem nakonec našel vadný (uhnilý) konektor ve sloubku B, který vede do zadních levých dveří. Po jeho opravě auto každé zamknutí vesele potvrdí blikáním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 16. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2007 To je fakt to by taky mohlo bejt. Diky moc za radu. Ted budu muset sehnat nekoho kdo i to prohlidne a to bude asi nejtezsi. nikoho takovyho v okoli nemam. A do servisu se mi stim nechce to by zas bylo penez.. NEvite o nekom z okoli Prahy?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feroaaa Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 zdraviim ,mam taky probleem, vcera central normal pri zamykanii aj otvaranii blikal , ale dneska rano uz nie, neviete v com moze byt probleem, som tu uplny novacik , len pred dvoma dnami sme to kupili, tak neviem v com by mohol byt probleem , poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 zdraviim ,mam taky probleem, vcera central normal pri zamykanii aj otvaranii blikal , ale dneska rano uz nie, neviete v com moze byt probleem, som tu uplny novacik , len pred dvoma dnami sme to kupili, tak neviem v com by mohol byt probleem , poradte asi vadny mikrospinac u niektorych dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 asi vadny mikrospinac u niektorych dveri No jelikoz mam maxika tak vim ze mikrospinacew jdou protoze signalizujou otevrene dvere ale z toho co sem tu pochopil tak je tam asi jeste jeden spinac kterej signalizuje zamceni ne? v tom pripade bych pak v tomhle videl problem. jednotce to mam taky nastaveny. Takze ted uz jen ten VAG a stourat a stourat. Diky vsem za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
typhoons Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 (editace) NO tak hurado prace. Editováno: 4. Květen 2008, autor: typhoons Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 Jen se zeptám. Odemykáte pokaždé dálkou nebo i klíčem? Pokuď klíčkem,tak blikat nebudou. domino666:Mikrospínač u řidiče má vliv pouze na zamykání a to tím,že dálka nezamkne a ostaní dveře jí nazajmají. Na ten zapoměň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 'Kubenec' mne bliknu smerovky aj ked zamykam klucom PS a mimochodom som odpovedal na prispevok predtym, cize na prispevok Feroaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 27. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2008 (editace) Já vím na co jsi odpovídal a na to já jsem reagoval. Tak mi řekni jak ovlivňuje mikrospínač ve dveřích signalizaci směrovkama přes DO? Pokuď vím,tak dokuď neukostříš vstupy na BSG, signalizuje zavřené dveře a když bude vadný mikrospínač chová se,tak i při otevřených dveřích.Prostě komfortka do 30s zamkne auto ať se děje co se děje. Akorát jsem jednou viděl u ROOMSTRA,že pokuď zůstali dveře otevřeny při zamykání,tak neblikal a po zavření zablikal 1x,ale to zase vylučuje mikrospínač,protože když bude vadný,tak nebude převádět. Mám ŘJK 433E a při klíči směrovky nic nedělaj, jen přes DO. Editováno: 27. Listopad 2008, autor: Kubenec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 'Kubenec' no tak asi mas pravdu, mna len napadlo ci to nemoze byt v tom, lebo pri otvorenych dverach to neblika, resp, ani sa to nezamkne PS ja mam komfortku z FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubenec Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Nezamkneš pouze v případě,že zůstanou otevřeny řidičovy dveře.Když zůstanou otevřeny ostaní dveře zamkneš,ale zůstane rozvicený interiér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.