Přejít na obsah

Ukostření zesilovače

Host Bobik

Doporučené příspěvky

noooo, pěkný kodemi :):palec2:

já před chvílí nakoupil

bedničku a do ní repráček, kobereček a navečer se to dokutí a doufám, že i očalouní a bude se hrááááát

Subwoofer o průměru 25 cm, zatížení 250W RMS, impendace 2 x 2Ω

http://www.rfteam.cz/shop/RF/P2D210_2.jpeg

http://www.rapid-autohifi.com/shops/6498/i...hovy_box_25.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tááák a už konečně hraju... veliký dík patří LEWISovi, který pomáhal s výběrem komponent. A pak Lewis spolu s Lakym naladili, subík je zatím na málo. Musí se trocha zahrát a pak mi to kluci ještě poštelujou a já budu muset koupit nový rádio. Sestava je výborná, al její největší slabinou je Symphony a to poznám i já sám.

A další osoba, kterou bych chtěl pochválit a poděkovat jí je: Já sám.... všechno sem dělal sám svojima rukama lol:p

post-5783-1186935103_thumb.jpg

post-5783-1186935110_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

s minulou sestavou MacAudio byla Symphonka dostačující, ale už sem byl taky nahlodanej jí vyhodit. Jen mě pořád chlácholilo to, že se zobrazuje na maxíku. Už mám vybráno jukni http://www.rapid-autohifi.com/store/goodsd..._Cla_DXZ578RUSB

je bílý a USB má na čelním panelu, dálkový ovládátko jde dokoupit i na volant a vypadá výborně nebo tohodletoho vylepčenej bráška, USB už má na kablíku, takže by nebyl problém odtáhnout ho třebas do loketky nebo do kastlíku spolujezdce http://www.rapid-autohifi.com/store/goodsd..._Cla_DXZ778RUSB , má už plně grafickej displej a podsvícení si lze vybrat z 728 a bílá tam je taky :)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
caute klucii..procetl sem tady to tema pac tu je plno hezke prace :D a tak me napada kolik metru kabelu vyjde na napajeni zesiku...ma to nekdo cca zmereny? nejlepe do F combi. Jinak moc hezkej kufrik fakticky...
...jde o to...jakou trasu zvolíš...ta po levé straně je delší o cca 1m.Taky záleží kde bude zesilovač umístněný.Pokud to bude klasicky na zadní část opěradla a půjdeš po pravé straně tak cca 6,5m od baterie.
Odkaz ke komentáři

caute klucii..procetl sem tady to tema pac tu je plno hezke prace :D a tak me napada kolik metru kabelu vyjde na napajeni zesiku...ma to nekdo cca zmereny? nejlepe do F combi. Jinak moc hezkej kufrik fakticky...
...jde o to...jakou trasu zvolíš...ta po levé straně je delší o cca 1m.Taky záleží kde bude zesilovač umístněný.Pokud to bude klasicky na zadní část opěradla a půjdeš po pravé straně tak cca 6,5m od baterie.

Myslel sem stranu u ridice ale pokud je to lepsi druhou stranou :-) tak bych to vzal druhou stranou..jde mi o to ze mam sluzebni karu a je nova nechtel bych to delat myslim sundavani plastu apod. delat sam. Nechal bych to asi servisu. Proto me zajima kolik kdyz tak koupit kabliku atak..abych mi to jenom protahli abych si to pak mohl jenom zapojit a pridelat zesik apod.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Hele chlapi vím že se tady to téma jmenuje Ukostření zesilovače, ale stejně se tu rozebírá spousta věcí...Chci se zeptat jak jste si vyřešili repro v zadním platě...Všiml jsem že na spoustě fotek to máte zapuštěný přímo do originálního plata...Já už bych asi takovou hovadinu neuděllal pač sem to vyzkoušel na Feldě a asi po půl roce se mi z plata udělal pěknej lavorek (prohl se).Teď sem si to na fabči radši udělal z dřevotřísky.Za prvé si nezkurvím orig. plato a za druhé se mi to konečně neprohýbá...Jak jste na tom vy?... ;);););)

Odkaz ke komentáři

jenže rozdíl v platu u Felicie a u Fábky je ten, že Fábie má plato vystuženo žebrama, tudíž je pevnější a neprohne se. Já mám v platu už 4roky ovály 6x9 a dávám na plato ještě veci a v pohodě. jediná nevýhoda je ta, že pokud repro vyndáš, zůstane tam díra :(

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...