ondraktek Vloženo 6. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2024 Vlastním chvíli Fabii 1.0 tsi 70kw 2019, uz pred tydnem jsem si vsiml,ze obcas kapne kapka vody v motorovem prostoru. Nyni jsem udelal pokus s vodou viz video. Voda ihned zacala tect do motoroveho prostoru. Izolace byva totalne mokra. Je tohle v pohode? Diky za odpovedi 20241006_140517.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2024 (editace) Tak nevím, ale já nic nevidím... edit: musel jsem to stáhnout, jinak se mi nezobrazuje 🤔 Editováno: 7. Říjen 2024, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2024 Ne úplně dobré video, nicméně teče to místem, kudy vede svazek kabelů z tzv. vodního kanálu pod sklem směrem k jednotce ABS a pak vpravo v motoru. Chce to zaprvé vyčistit vnitrek kanálu, aby voda odtékala otvorem v podběhu, přístup je po demontáži stěračů, těsnícího profilu kapoty a plastového krytu kanálu. Za druhé zkontrolovat stav gumové průchodky těch kabelů. K tomu se musí oddělat plech vodního kanálu. Celá problematika se myslím už řešila u prvních F3, někde to tu možná bude, kamarád to měl dokonce u Rapida 2014 řešeno na záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 7. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2024 Tak mě takhle zatékalo dle tvého videa od nového auta. Nejhorší bylo, že zůstávala voda zde bez možnosti odtéct tak jsem to vyřešil tak, že jsem vzal tavnou pistoli a zalepil dírky v obou plastech. Nechal jsem volné jen ty krajní a od té doby tam neteče a voda odteká jen podběhem... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2024 To není vůbec špatné řešení! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondraktek Vloženo 8. Říjen 2024 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2024 Diky za tip, asi to udelam podobne, ale fakt jsem si myslel,ze je to "provozni" vada,ze nekde neco "prasklo"...jako to opravdu pod temi otvory neni zadny odvadejici kanalek? je to ŠKODA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 8. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2024 No asi tam žádný kanálek není 😥. Ale rozebraný jsem to celé neměl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2024 (editace) Ten otvor vpravo nahoře, kam vede den svazek, je odtokové místo, kudy voda má odtéct mimo ten vodní kanál. Stejný otvor je i vlevo. Jinudy voda nepoteče. Proto by měla být těsná ta průchodka svazku na dně vodního kanálu. Editováno: 8. Říjen 2024, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.