Albín Vloženo 12. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2024 Ahoj všem. Potřeboval bych radu s mojí fábkou. Je to 1.6 55kw. Mám problémy se starty,nějaký měsíc mě trápili občasné špatné starty,že to dlouho točilo,třeba 5-7 vteřin. Teď ale cca posledních 14 dnů, mi to chytne na drb,ale po pár vteřinách to začne kuckat až to chcípne. Druhý,max třetí startování už je v pohodě. Auto jinak jede jak má. Zkusím sem nahrát videa co jsem dnes natočil. Na netu jsem moc témat s tímto problémem nenašel,ale v asi 2-3 debatách psali že by to měl být problém EGRu. Mám najeto 250 tisíc a zatím vše originál. Díky VID20241012132320.mp4 VID20241012164425.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 12. Listopad 2024 Autor Sdílet Vloženo 12. Listopad 2024 Zdravím. Takže jsem pokročil a bylo zjištěno,že mám v háji vysokotlaké čerpadlo,netěsní a kape z něho nafta. Sháním tedy repas. Nové origo za 45 tisíc kupovat nechci. Máte někdo nějakou zkušenost s dobrou firmou na repas? Zatím jsem našel autonorma a turbo-tec. U obou vyjde čerpadlo na cca 11-12 tisíc,s certifikátem a zárukou 2 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.