Publikováno Říjen 16, 2024Říj 16 Dobrý den všem, jak v názvu píšu.... Prosím o podobnou či stejnou zkušenost. Pokud natankuji plnou nádrž - motor jde do nouzového režimu a bliká spirála. Vypnutí a zapnutí vyřeší "záhadu" na 2-3km. Jakmile hladina klesne pod půl nádrže je zase klid. Když tankuji kolem 30ti litrů, mám klid. Diagnostiky ukazují na palivové čerpadlo, které je pod zadní lavicí ale mechanici mi tvrdí, že samo čerpadlo nemá žádné sebepoznávací čidla a chybu neví, kde mají hledat. Jedno doporučení je, jezdit s povoleným víčkem nádrže - nezabírá...
Říjen 17, 2024Říj 17 Palivový čerpadlo v nádrži by mělo napsat závady tlaku paliva na nízkotlaké části palivového systému. Napiš kod závady Upraveno Říjen 17, 2024Říj 17 od lucky.jack
Říjen 17, 2024Říj 17 Autor KOD Chyby nemám u sebe... dodám později Ale znění je nízký tlak palivového cerpadla.
Říjen 17, 2024Říj 17 Někde v zatrčených koutech mozkových závitů mám tušení, že jsem na to někde něco slyšel. Ale potřeboval bych ten kód. Líp se hledá...
Říjen 22, 2024Říj 22 Autor V 17. 10. 2024 na 16:36, lucky.jack napsal: Někde v zatrčených koutech mozkových závitů mám tušení, že jsem na to někde něco slyšel. Ale potřeboval bych ten kód. Líp se hledá... Dobrý den, tankuju už zase kolem 30 ti litrů a mám klid ale nenapadlo Vás k tomu něco....? Mockrát děkuji A.
Říjen 26, 2024Říj 26 Tak já nedohledal, ale internet o tom něco ví. https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=176194 Nevím jestli to není konkurenční forum, tak snad to nebude malér 🙂
Říjen 27, 2024Říj 27 Autor Dobrý den všem, na fórum u konkurence jsem se díval už před dotazem... Přesto děkuji Jen si nemyslím, že bude problém ve výměně čerpadla ( a mekánici též). Tam bude jiná zrada, když s 30 litrama je vše v okeji ale pri plné je nouzak.... Ještě jednou děkuji všem za ochotu AČ
Říjen 31, 2024Říj 31 Tak potom ať mekánici bádají a bádají a ty plať a plať .... Návrh řešení tu je, výměna čerpadla vč. jednotky. Nebo tankuj pod 30L a budeš mít klid 🙂
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.