adamcerny Vloženo 16. Října Sdílet Vloženo 16. Října Dobrý den všem, jak v názvu píšu.... Prosím o podobnou či stejnou zkušenost. Pokud natankuji plnou nádrž - motor jde do nouzového režimu a bliká spirála. Vypnutí a zapnutí vyřeší "záhadu" na 2-3km. Jakmile hladina klesne pod půl nádrže je zase klid. Když tankuji kolem 30ti litrů, mám klid. Diagnostiky ukazují na palivové čerpadlo, které je pod zadní lavicí ale mechanici mi tvrdí, že samo čerpadlo nemá žádné sebepoznávací čidla a chybu neví, kde mají hledat. Jedno doporučení je, jezdit s povoleným víčkem nádrže - nezabírá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 17. Října Sdílet Vloženo 17. Října Chtělo by to napsat přesné znění chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 17. Října Sdílet Vloženo 17. Října (editace) Palivový čerpadlo v nádrži by mělo napsat závady tlaku paliva na nízkotlaké části palivového systému. Napiš kod závady Editováno: 17. Října, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamcerny Vloženo 17. Října Autor Sdílet Vloženo 17. Října KOD Chyby nemám u sebe... dodám později Ale znění je nízký tlak palivového cerpadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 17. Října Sdílet Vloženo 17. Října Někde v zatrčených koutech mozkových závitů mám tušení, že jsem na to někde něco slyšel. Ale potřeboval bych ten kód. Líp se hledá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamcerny Vloženo 17. Října Autor Sdílet Vloženo 17. Října Zítra napichnu a pošlu... Moc děkuji A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamcerny Vloženo 18. Října Autor Sdílet Vloženo 18. Října Tak chyba je P308D00 Moc děkuji A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamcerny Vloženo 22. Října Autor Sdílet Vloženo 22. Října V 17. 10. 2024 na 16:36, lucky.jack napsal: Někde v zatrčených koutech mozkových závitů mám tušení, že jsem na to někde něco slyšel. Ale potřeboval bych ten kód. Líp se hledá... Dobrý den, tankuju už zase kolem 30 ti litrů a mám klid ale nenapadlo Vás k tomu něco....? Mockrát děkuji A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 26. Října Sdílet Vloženo 26. Října Tak já nedohledal, ale internet o tom něco ví. https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=176194 Nevím jestli to není konkurenční forum, tak snad to nebude malér 🙂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října vymeň čerpadlo aj jeho riadiačku za nové a pôjde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamcerny Vloženo 27. Října Autor Sdílet Vloženo 27. Října Dobrý den všem, na fórum u konkurence jsem se díval už před dotazem... Přesto děkuji Jen si nemyslím, že bude problém ve výměně čerpadla ( a mekánici též). Tam bude jiná zrada, když s 30 litrama je vše v okeji ale pri plné je nouzak.... Ještě jednou děkuji všem za ochotu AČ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 31. Října Sdílet Vloženo 31. Října Tak potom ať mekánici bádají a bádají a ty plať a plať .... Návrh řešení tu je, výměna čerpadla vč. jednotky. Nebo tankuj pod 30L a budeš mít klid 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.