kimmi Vloženo 21. Října Sdílet Vloženo 21. Října Zdravím,objavil sa mi problém že pri vyradení rýchlosti,alebo podradení z 3 na 2 stupeň motor zhasne.Nerobí to pravidelne.Auto jazdí po meste,niekedy raz za deň,niekedy raz za tri,proste náhodne.VCDS nič nepíše,kontrolka nesvieti,sviečky majú 9000 km,cievky ešte menené neboli 233 000 km,(nevidno na nich puchýriky),nestretol sa niekto s týmto problémom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 21. Října Sdílet Vloženo 21. Října Mně se to asi stávalo, třeba ba dojížděl jsem na parkoviště na neutral a chciplo to. Nebo před přechodem. Teď nevím jistě, ale zřejmě to dělalo čidlo otáček kliky. Šel jsem k němu odspodu a je asi uprostřed. Stačilo sundat a prostriknout konektor a prestalo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 21. Října Autor Sdílet Vloženo 21. Října A potom to už nerobilo?, mám taký snímač kľuky doma, skúsim dať vymeniť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 21. Října Sdílet Vloženo 21. Října Pokud se pamatuji správně, tak to bylo tímto. Mně to dělalo celkem brzy, asi kolem 30 tisíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.