vapej Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jak je to možný, že jsi jsou tak podobný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Jj, tohle jsem viděl, bylo v SM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Swiftem ted jezdim a je to mazel - ale malinkej... Jinak se mi libi vic, nez nova fabie, ale abych nebyl uplne OT, podoba je vyborna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Ještě je otázka jestli se Fabia podobá Swiftu nebo Swift Fabii. A taky je to dobře vyfocené mě si nepřijdou tak podobné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Ještě je otázka jestli se Fabia podobá Swiftu nebo Swift Fabii. A taky je to dobře vyfocené mě si nepřijdou tak podobné No co jezdí už dva roky, hm? Jinak si jsou dost, koukni na okna, světla, nárazník...max. zadek je trošku jinej díky pozici značky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Chlapci podla mna fabiu stiahnu z vyroby a vynde novy motilik dufam lebo nova fabia je hrozna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 zacinam bejt alergickej na srovnavani se swiftem :-) proc to furt nekoho trapi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 protože jsme ještě pořád v čechách swiftík je moc povedenej a fábka je taky líbivá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Swift je oproti Fabii prcek. Rekl bych o tridu niz. Vzdyt je o 30 centimentru kratsi. Navic se mi prilis nelibi ta jeho zadni bocni cast. Hodne plechu, malinke dvere. No a Skodovka je urcite lepsi protoze je nase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Vzhledem k tomu jak Japonci a spol. mění rychle generace svých modelů (i když Swift je zrovna výjimka - novej model po snad 15 letech), bych si tipnul, že Suzuki bralo od VAG, potažmo Škodovky, protože ta se s novym modelem určitě babrala už pěknou řádku let - vzpomeňte si na skicy v různých časopisech, které nebyly daleko od pravdy... Jinak dobrý téma na flame... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 keby tie auta nemali tu istu farbu ani by nikoho nenapadlo ich porovnavať... a fabka nova sa mi páči viac než swift...ja nepotrebujem swiftovať, ja chcem jazdiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 no to zase si nemyslim, ze je fabka podobna swiftu je jasny hned dukazem jsouz i jiz dost stara temata na tuning foru, proste skodovka je povazovana za velkyho kopiraka :-( nicmee cernej sloupek mel trebas roomster uz ve studii a ta byla drive nez samotnej swift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 to je jedno kto od koho opisal hlavne aby to bolo dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 no když se tu bavíme o podobnosti, tak nevím, ale já to vidím na prvním místě pro Mini od Bmw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.