Leden 16, 200718 r Swiftem ted jezdim a je to mazel - ale malinkej... Jinak se mi libi vic, nez nova fabie, ale abych nebyl uplne OT, podoba je vyborna
Leden 16, 200718 r Ještě je otázka jestli se Fabia podobá Swiftu nebo Swift Fabii. A taky je to dobře vyfocené mě si nepřijdou tak podobné
Leden 16, 200718 r Ještě je otázka jestli se Fabia podobá Swiftu nebo Swift Fabii. A taky je to dobře vyfocené mě si nepřijdou tak podobné No co jezdí už dva roky, hm? Jinak si jsou dost, koukni na okna, světla, nárazník...max. zadek je trošku jinej díky pozici značky
Leden 16, 200718 r Chlapci podla mna fabiu stiahnu z vyroby a vynde novy motilik dufam lebo nova fabia je hrozna
Leden 17, 200718 r protože jsme ještě pořád v čechách swiftík je moc povedenej a fábka je taky líbivá
Leden 17, 200718 r Swift je oproti Fabii prcek. Rekl bych o tridu niz. Vzdyt je o 30 centimentru kratsi. Navic se mi prilis nelibi ta jeho zadni bocni cast. Hodne plechu, malinke dvere. No a Skodovka je urcite lepsi protoze je nase
Leden 17, 200718 r Vzhledem k tomu jak Japonci a spol. mění rychle generace svých modelů (i když Swift je zrovna výjimka - novej model po snad 15 letech), bych si tipnul, že Suzuki bralo od VAG, potažmo Škodovky, protože ta se s novym modelem určitě babrala už pěknou řádku let - vzpomeňte si na skicy v různých časopisech, které nebyly daleko od pravdy... Jinak dobrý téma na flame...
Leden 17, 200718 r keby tie auta nemali tu istu farbu ani by nikoho nenapadlo ich porovnavať... a fabka nova sa mi páči viac než swift...ja nepotrebujem swiftovať, ja chcem jazdiť
Leden 17, 200718 r no to zase si nemyslim, ze je fabka podobna swiftu je jasny hned dukazem jsouz i jiz dost stara temata na tuning foru, proste skodovka je povazovana za velkyho kopiraka :-( nicmee cernej sloupek mel trebas roomster uz ve studii a ta byla drive nez samotnej swift
Leden 22, 200718 r no když se tu bavíme o podobnosti, tak nevím, ale já to vidím na prvním místě pro Mini od Bmw
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.