Přejít na obsah

Octavia III. Samovolné otevření okna při zavírání


Hunter Pavel

Doporučené příspěvky

Dobrý den, potřeboval bych poradit na co se zaměřit s probléme, kdy při zavírání okna předních dveří, okno dojede ažh nahoru a okamžitě se vrací zpět do cca 1/3 a tam zůstane. Pokud se snažím citlivým užitím tlačítka "dotáhnout" po kouskách okno až na doraz, podaří se to. Nakolk je to na 100% těžko říct, ale je to i slyšet jak to dojede do rámu. No nicméně rád bych dal do pořádku, obávám se že ovládací tlačítka to nebudou (?? )  protože se to děje použítím tlačítek na obou dveřích.Snad néjaký koncový "spínač" sonda. Poradí někdo? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyndej spínač z madla dveří m rozeber opatrně kolíbky, bacha jak je to uvnitř poskládaný, pružinky , atd.  a uvnitř je tištěný spoj, který je špinavý, očisti a poskládej. Mně to pomohlo. Spoj je pěkně špinavej. Poskládej, než  namontuješ madlo , tak to vyzkoušej, jinak musíš koupit nový spínač. Dělal jsem to na Fabii, na O3 pomohlo, ale na tátovo Yetině jsem musel vyměnit. Vždy stačila strana řidiče. 

Editováno: , autor: Casy
oprava
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...