Hunter Pavel Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října Dobrý den, potřeboval bych poradit na co se zaměřit s probléme, kdy při zavírání okna předních dveří, okno dojede ažh nahoru a okamžitě se vrací zpět do cca 1/3 a tam zůstane. Pokud se snažím citlivým užitím tlačítka "dotáhnout" po kouskách okno až na doraz, podaří se to. Nakolk je to na 100% těžko říct, ale je to i slyšet jak to dojede do rámu. No nicméně rád bych dal do pořádku, obávám se že ovládací tlačítka to nebudou (?? ) protože se to děje použítím tlačítek na obou dveřích.Snad néjaký koncový "spínač" sonda. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 25. Října Sdílet Vloženo 25. Října staci nejaky bordel vo vedeni okna (tesneni) a okno sa zastavi. tzv. zabranenie privretiu. skontrolovat, vycistit, preverit ci nie je poskodene/pokrivene tesnenie vedenia okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunter Pavel Vloženo 26. Října Autor Sdílet Vloženo 26. Října V tom to asi nebude, okno hladce dosedne, ani jiné, viditelné "poškození" není vidět. Mně spíše zajímá, jestli koncové polohy zajišťuje řídíci jednotka sama a nebo dostane signál z nějakého externího čidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 26. Října Sdílet Vloženo 26. Října (editace) Vyndej spínač z madla dveří m rozeber opatrně kolíbky, bacha jak je to uvnitř poskládaný, pružinky , atd. a uvnitř je tištěný spoj, který je špinavý, očisti a poskládej. Mně to pomohlo. Spoj je pěkně špinavej. Poskládej, než namontuješ madlo , tak to vyzkoušej, jinak musíš koupit nový spínač. Dělal jsem to na Fabii, na O3 pomohlo, ale na tátovo Yetině jsem musel vyměnit. Vždy stačila strana řidiče. Editováno: 26. Října, autor: Casy oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunter Pavel Vloženo 26. Října Autor Sdílet Vloženo 26. Října No spínače ve dveřích jsem už objednal, preventivně, stejně už nefungovaly dobře a po remontáži uvidím, snad to pomůže, ale odporuje to logice, že tohle znovuotevření se stane i spínačwem na spoloujezdcových dveřích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.