Beďule Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Najdu prosím někde návod na montáž předních a zadních zástěrek na Fabii? Díky všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 zadne v podblatniku demontuj 3 skrutky a jednu od spodu plastoveho naraznika potom povytiahnes ten vnutorny podblatnik nasunies tam zasterku zatlacis naspet podblatnik a zaskrutkujes to iste na predu , nic sa toho neboj otvory na skrutky ta nepustia zaklad je dat tu zasterku pod ten podblatnik a nasunut do drazky zasterky , dat na to ten podblatnik a skrutky , je to jednoduche nemas co pokazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Pokud máš origo škoda, tak tam najdeš návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Zdravím. Potřeboval bych poradit s demontáží předních zástěrek. Dole jsou na šroubech, ale horní část ce přichycená takovou plechovou sponou, a o tu mi jde. Když jsem ji tam před časem dával, tak jsem ji musel kleštěma narvat do takového plastového L profilu a to celé dohromady přichytilo zástěrku k blatníku. Uz jste to někdy někdo rozdělával? Jak na to, aby se to dalo znovu použít? Mám totiž dojem, že pokud se mi vůbec podaří ten plíšek z toho plastu vyrvat (bylo to takový nějaký zubatý) tak už to asi nepůjde znovu zacvaknout do sebe aby to dobře drželo... Máte s tím někdo zkušenost? Editováno: 6. Říjen 2008, autor: Boban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 v pohode ji vytahni prvne si tu sponku trochu zapac sroubovakem, aby se trochu vytahla a pak ji vytahni kombinacka..nic se tomu nestane...drzi to furt festovne i po nekolikatem sundani nandani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boban Vloženo 8. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2008 v pohode ji vytahni prvne si tu sponku trochu zapac sroubovakem, aby se trochu vytahla a pak ji vytahni kombinacka..nic se tomu nestane...drzi to furt festovne i po nekolikatem sundani nandani Dik za info. Zkusím to co nevidět. Mám tam drobnej škrábanec kterej potřebuju rozleštit a zástěrka mi překáží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 A uz bych ji ani nenasazoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oplocký Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Jen tak pro zajímavost a pro všechny další, sem si objednal zástěrky na fabiu I, přední v pohodě namontoval (akorát upozorňuji, že pokud máte ty s tím háčkem nahoře, že plast který je nachystaný pro přichycení se musí ohnout a zakrytovat tou krytkou). Ale zadní sem měl problém - mám kombika a poslali mi zástěrky na krátkou fabii..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mpavlik Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ja bych je tam nedaval. Vypada to lepsi. Na leto jsem je sundal, s tim, ze je na zimu nandam. Uz k tomu ale nedoslo . Jestli ma nekdo zajem, mam k disposici predni i zadni na kombika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Když hrabeš tak ti aspoň nelítaj kamínky po dveřích... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ja bych je tam nedaval. Vypada to lepsi. Na leto jsem je sundal, s tim, ze je na zimu nandam. Uz k tomu ale nedoslo . Jestli ma nekdo zajem, mam k disposici predni i zadni na kombika. Já bych bral ty přední, jestli je Tvoje nabídka stále aktuální, tak pisni PM. Těch 50 kg sněhu co si vždycky přivezu domu mě dělá docela neplechu v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.