Austin Vloženo Úterý v 19:11 Sdílet Vloženo Úterý v 19:11 Kolegyně nedostala lepší nápad, než jet na veletrh autem, asi 6 let starou slepicí Rapid. Něco se jí tam vytento, ohledně dopravy paliva, vstřikovače ap. Auto dala do servisu, asi to příští týden opraví, díl dnes dorazil. Dotaz: máme vyřešit dopravu vozu z Francie zpět do ČR (kamkoliv) a nic mne nenapadá. Na toto pojištěna nebyla. Poučení mi sem nepište, nejsem v tom namočen, své jsem jim řekl. Odtahovka to je tak 30 tis. , nedá. Neznám nikoho, kdo by vozil něco do FR nějakým náklaďákem a uměl to přivézt zpět. Vezli jsme tahle bagr z Belgie jednou log. firmou a stálo to 7000 (dokládka do kamionu) ale oni do Paříže nejezdí. Nic nás nenapadá. Ona tam nepoletí, nemá kdy a nedá to řídit 13h v kuse. Auto na letních. Za každý tip děkuji. Víc hlav víc ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo Úterý v 20:35 Sdílet Vloženo Úterý v 20:35 Auto ve Francii prodat a tady koupit jiný. Nebo zkusit nějakýho studenta, co si rád udělá zadara výlet do Francie a přiveze to zpět, víc mě nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo včera v 04:07 Sdílet Vloženo včera v 04:07 Říct někomu známému se Sharanem, nebo Transporterem, aby proto s podvalem dojel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.