Austin Vloženo 29. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2024 Kolegyně nedostala lepší nápad, než jet na veletrh autem, asi 6 let starou slepicí Rapid. Něco se jí tam vytento, ohledně dopravy paliva, vstřikovače ap. Auto dala do servisu, asi to příští týden opraví, díl dnes dorazil. Dotaz: máme vyřešit dopravu vozu z Francie zpět do ČR (kamkoliv) a nic mne nenapadá. Na toto pojištěna nebyla. Poučení mi sem nepište, nejsem v tom namočen, své jsem jim řekl. Odtahovka to je tak 30 tis. , nedá. Neznám nikoho, kdo by vozil něco do FR nějakým náklaďákem a uměl to přivézt zpět. Vezli jsme tahle bagr z Belgie jednou log. firmou a stálo to 7000 (dokládka do kamionu) ale oni do Paříže nejezdí. Nic nás nenapadá. Ona tam nepoletí, nemá kdy a nedá to řídit 13h v kuse. Auto na letních. Za každý tip děkuji. Víc hlav víc ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIgráček Vloženo 29. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2024 Auto ve Francii prodat a tady koupit jiný. Nebo zkusit nějakýho studenta, co si rád udělá zadara výlet do Francie a přiveze to zpět, víc mě nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 30. Říjen 2024 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2024 Říct někomu známému se Sharanem, nebo Transporterem, aby proto s podvalem dojel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.