nenousek Vloženo 1. Listopadu Sdílet Vloženo 1. Listopadu Máte někdo praktickou zkušenost se sportline sedačkama v K2? Na pohled mi přijde, že mají tu integrovanou hlavovou opěrku ohnutou jakože fakt hodně dopředu, ale jel jsem v tom jen asi 10km a trochu mi to vadilo, ale taky mě už předtím pobolívala hlava, tak nevím, čím to bylo. Při výšce 184cm mi prostě přijde, že to ohnutí už tlačí hlavu hodně dopředu před ramena. Mám sedačku obvykle spíš kolno, než naležáka, což může být taky důvod. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 2. Prosince Autor Sdílet Vloženo 2. Prosince Tak mam najeto asi 600km pres vikend a musim rict, ze proste nejsem schopnej tu sedacku vystelovat, aby me z toho nebolela hlava. To jsem fakt jedinej, komu sportline sesle nicej siji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakrij Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince (editace) Já měl právě půjčeného Sportline na vikend, kvůli těmto sedačkám, protože kožený kvůli současným výrobním problémům nechci, hrozně se jim deformuje/krabatí kůže a reklamace moc neprochází, prej je to normální u kůže. A ty Sportline sedačky jsou pro mě (188cm) úplně v pohodě, budu objednávat Sportline. Editováno: 8. Prosince, autor: lakrij Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince Ja si ho chci pujcit jeste jednou, neb ta operka je jediny, co mi zatim vadi. Jinak je to auto pecka. A jak mi to zaclo vadit, zacal jsem koukat do aut po ulcicich, ale je to nejaka nova moda, vystrcit tu operku vyrazne dopredu, a je jedno, jestli je to Toyota do mega, anebo RR za pet. Proste je to tak. Klasicky rovny sedacky, jako mela treba trojkova okta RS uz nejsou nikde. Takze bud si zvyknu, anebo si nekoupim nic novyho Kazdopadne diky za vstup. A s predstavenim Kodiaqu RS nam Sportline zaklad zdrazili o 25k, jestli jsi mel moznost si vsimnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakrij Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince Jo přesně tak, v tichosti zdražili motorizace Řešení je příp. trochu vic položit opěrku, ale každej holt má jinak křivý záda. Ona i v tech AGR sedačkách ta opěrka je docela sklopená dopředu, navíc jde pouze povysunout nahoru, ale i na předváděcích autech jsem viděl hrozně zkrabatělý potahy u tý perforovaný kůže, takže tu nechci. Zase ne Sportline verze Kodiaqu vypadá o dost hůř s těma černejma plastama, který má Sportline lakovaný. Prostě blbej výběr:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nenousek Vloženo 8. Prosince Autor Sdílet Vloženo 8. Prosince Polozit operku? To asi nemam takovou silu, abych je ohnul ve sportline Jinak i kdyz nechci kuzi, mozna bych byval tu odvetravanou rpezil, uz kvuli skvely masazi, co ve sportline chybi. Ale proste nesportline je fakt strasnej kockopesm hlavne zvenku. Vsechno cerny, dole na dverich vysoky plasty, D sloupek stribrnej, predni maska taky chrom. Pocitam to zarizl VW, aby mohli dat chrom okolo oken v Tiguanu. Navic jsem zvyklej na cernej strop, kterej umi jen sportline. Celej ten interier sportline mnohem lip 'obejme', pocitove. A krivy zada... ja bych prave rekl, ze je mam az moc tak, jak maj bejt od prirody, a proto mi to vadi. Hlavova operka sklopena dopredu jen podtrhuje trend dnesni doby, kdy kazdej cumi do kompu, je shrbenej, protrakce ramen, kifoza jako prase. Pak jsou tyhle sesle 'bozi', to jo. Chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakrij Vloženo 8. Prosince Sdílet Vloženo 8. Prosince no myslel jsem opěradlo trochu sklopit dozadu...Ale i ty kožený AGR sedačky mají tu opěrku hlavy dost dopředu, dobře to uvádí Vaculík při prvním testu Kodiaqu na YouTube, VW a Superb můžou s opěrkou hlavy i šoupnout dozadu, nejenom vysunout nahoru. Jinak masáž je cejtit, není to špatný, ale s koženýma vždy prodlouženou záruku, co jsem viděl po těch malejch nájezdech, tak vypadají dost opotřebovaně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lakrij Vloženo 9. Prosince Sdílet Vloženo 9. Prosince jinak u mě to "bohužel" vyhrály kožený masážní sedačky v Exclusivu, protože aktuální termíny dodání Sportline se dnes pohybovaly až kolem října 2025 prý se to má po novym roce trochu zlepšit, ale ne o moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
And44 Vloženo 13. Prosince Sdílet Vloženo 13. Prosince Podařilo se vám někomu vyřešit co se sedačkami pro menší lidi? Nějaký podsedák? Takhle mi sedačky přijdou vhodné tak na zlomení vazu, když se něco stane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.