Stanislav1998 Vloženo 7. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2024 Dobrý den, jsem tu nový a potřebuji poradit. Mám škoda Superb 3, 2016 roku, 2.0 TDI. 263425 - air quality sensor Ještě když jedu na dálnici a prepnu na tempomat,tak mi na panelu u něj ukazuje vykřičník a tempomat nefunguje. Poraďte prosím jestli je to něco závažného či ne a popřípadě jak to vyměnit svépomocí. Budu vděčný za každou radu, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2024 Chybové kódy ke svítícím kontrolkám motoru a žhavení řeš v odpovídající motorové sekci. Tak si tam na to vytvoř téma a tady tu část smaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav1998 Vloženo 8. Listopad 2024 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2024 Jsem tu nový, jak se jmenuje ta sekce prosím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2024 Každý tu byl jednou nový... Snad víš jaké máš auto a motor v něm, ne? https://forum.skodahome.cz/forum/419-motor-20-tdi/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Listopad 2024 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2024 Air quality sensor hlasi snad kazdy S3 co som kedy mal v rulach. Je to senzor pre klimu, nachadza sa pod celnym oknom pod plastom stieracov na spolujazdcovej strane. Cislo dielu asi 4H0 907 658 D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.